Matrix

88%

Komentáře a recenze 90

Dle počtu bodů
Stoupa34
270 bodů
9.5
Moje krevní skupina. Tenhle film neomrzí.
Pepazdepa
269 bodů
9
Tenhle film jsem viděl ještě, když jsem byl na základní škole. Byl jsem schopnej si ho pouštět stále dokola a dokola. Každou bojovou scénu několikrát přetočit zpět a znovu spustit. Hlavní postava Neo se stal nečím víc, než jen "pouhým" hackerem. Učil se něco nového a lidé na něj spoléhali a věřili v něj. Přitom stačilo jen následovat bílého králíka a vydat se do světa "za králičí norou". Znal jsem ten film tak, že jsem dokázal scénář odříkat přesně slovo od slova. Ještě když jsem byl na vysoký a tenhle film jsem zahlédl, že zrovna dávají v televizi, tak jsem se přistihl, jak potichu odříkávám slova, která následně říkali postavy ve filmu. Když tak nad tím přemýšlím, tak jsem Matrix už dlouho neviděl a možná by stálo za to, znovu se podívat jestli ten nápad a ty efekty byly skutečně tak perfektní, jak si pamatuji.
Markovel
250 bodů
10
Výborný film inspirovaný japonským anime. Film patří mezi mé nejoblíbenější filmy, které mohu vidět klidně 100x a jsou pořád zábavné.
zdenda-subrt
214 bodů
9.5
Matrix bude vždy jeden z mých nejoblíbenějších sci-fi filmů.
EvieJJ
145 bodů
9.5
Skvělej film, který klidně shlídnu znova a znova. Keanu navíc fakt můžu :)
vilma1
119 bodů
9.5
Film, který se dá vidět i vícekrát..
Lady Adel
118 bodů
8.5
to už je takhle staré. škoda, že wachovští neudrželi pohlaví a formu nadále. už následující díly jsou odvarem tohoto kultovního filmu. bullet time, neo, agent smith. ano, tohle se dostalo pod kůži většině lidí na světě
vladka-dina-tachovska
109 bodů
7.5
Dost dobře zpracované sci-fi, normálně nemusím, ale tohle bylo fajn
starskyxaj
starskyxaj
108 bodů
10
Vynikající , miluju celou serii metrix ! jako malej kluk jsem ho měl hrozně rád a měl jsem všechny kazety chtěl jsem byt neo :D pro mě je to určitě srdcovka !
vexx
104 bodů
9
na tento film se mohu dívat kdykoli, směs počítačové dimenze a opravdového "téměř zničeného" světa je fenomenální. Oproti prvnímu úžasnému dílu ale ty další za ním trochu pokulhávají. Avšak palec nahoru za originalitu a výmysl této zvláštní myšlenky.