Simpsonovi

88%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
Markovel
250 bodů
9
Skvělý seriál, který snad každý zná. Samozřejmě, že časem se vcelku změnil styl jakým jsou epizody dělané, ale to se dá při tak dlouhém seriálu čekat. V současných sériích už ho považuji za spíš průměrný seriál, ale na jeho vrcholu byl jedna z nejlepších věci seriálové tvorby.
Matolepski
Matolepski
227 bodů
10
Nejlepší seriál.
Heart
175 bodů
9
Vynikající "inteligentní" seriál s dlouholetou zárukou kvality. Vedle How I met you mother patří k nejlepším seriálům poslední dekády. Všem, kteří ještě tento seriál neviděli, doporučuji podívat se alespoň na jeden díl a zcela jistě Vás tento seriál pohltí.
JayJay
JayJay
163 bodů
10
Ano ... Seriál, na kterém jsem vyrůstahl. Mám zkouklé snad všechny díly nejméně dvakrát a ještě pořád bych se tomu smál, vidět to víckrát ... Bohužel na to ale nemám tolik času ... :( :D
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
10
Tenhle seriál se žlutou animovanou rodinkou prostě nemá chybu.
Bajocko
Bajocko
84 bodů
7
Do 10 série bych dal 10 hvězdiček, do 15 tak 8 hvězdiček, 25 možná 6 a bohužel poslední série by se pohybovaly kolem 3. Simpsonovi jsem dřív opravdu miloval a každy díl byl kreativní, svěží a zábavný. Bohužel autorům již dochází po tolika letech nápady a proto to teď vypadá, tak jak to vypadá. V podstatě každý díl je buď vykrádačka, svých starých dílu, či známých filmů. Spousta dílů poslední série se točí čistě okolo tik toku či internetu a “moderních problémů”, které mi tam přijdou tlačeny opravdu na sílu. Zároveň série 30-34 se staly velmi trapným muzikálem a je vidět, že tvurci už nemohli a neni nechtěli hledat nějaký zajímavý příběh, který by vydal na 20 minut, tak prostě naplnili 10 minut zpěvem. Jak jsem říkal, tento seriál byl pro mě dřív nedostižný animák a proto mě opravdu mrzí, že neskončil po 15-20 sérii když měl ještě nějakou úroveň a stal se zněj akorát značka generující peníze. 7 hvězdiček jen kvůli nostalgii a prvním sériím.
  • 1-15 série
  • zbytek
Slonik86
Slonik86
82 bodů
10
Nejlepší seriál (nejen animovaný) v historii. Neokouká se! 100% hodnocení je na místě.
Davebla
Davebla
72 bodů
10
Můj nejoblíbenější animovaný seriál miluju Simpsonovi
easer07
easer07
72 bodů
8
Nesmrtelná žlutá rodinka na kterou se každý večer těším.
TomasTom
TomasTom
70 bodů
10
Jednoznačně nejlepší seriál. Pobaví celou rodinu