Profilový obrázek

Bajocko

84

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Fall
    Fall (2022)
    8
    Film mě rozhodně příjemně překvapil. Celou dobu se něco dělo a konec jsem rozhodně takový nečekal, což je docela úctihodné na film, kde jsou jen dvě holky uvízlé ve výšce.
    • závěr
    • napětí
    • trochu klišé (vše se posírá na poslewdní okamžiky, když už to vypadá dobře)
    Vikingové
    Vikingové (2013)
    9
    Úžasný seriál o drsných seveřanech a jejich životech. Příběh je napínavý, akční a vtáhne vás dovnitř a už nepustí. Souboje jsou drsné a zároveň přehledné, protože se většinou nejedná o obrovské bitvy. Herecky úžasně zvládnuté a hudebně také. Rozhodně tomu dejte šanci.
    Rodina na baterky
    Rodina na baterky (2021)
    8
    Tento film mě velice překvapil. Především jeho grafika je za mě nádherná a animace působí prostě strašně hravě. Příběh je jednoduchý, roboti se vzbouří proti lidstvu a jedinou nadějí je jedna obyčejná rodina. Každý v rodině je úplně jiný a za mě to působí dobře. Rozhodně doporučuji ke zhlédnutí aspoň jednou, zklamaní určitě nebudete.
    • animace
    Cesta do hlubin študákovy duše
    Cesta do hlubin študákovy duše (1939)
    8
    Úžasný film s jednoduchým příběh ze studentského prostředí, který nám může trochu přiblížit, jak to ve škole vypadalo před tolika lety. Herecké obsazení je úžasné, jak u žáků, tak u učitelského sboru. Doporučil bych to zhlédnout už jenom kvůli tomu, abyste se podívali jak naši velcí herci začínali.
    Poslední plavky
    Poslední plavky (2007)
    3
    Taková česká kravinka. Děj je velmi jednoduchý a prvoplánový, na druhou stranu, tak byl asi tento film i zamýšlen. Nic složitého, prostě jednoduchý příběh, do kterého se nacpou vtipy a tak nějak to funguje. Humor je v tomto filmu velmi jednoduchý a pravděpodobně všem nesedne, avšak to je asi to jediné, čím může tento film zaujmout.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2

    Oblíbení tvůrci