Simpsonovi

88%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
divad
divad
629 bodů
10
Legendární animovaný seriál, který vždy pobaví. Jen bohužel tvůrci seriál stále natahují a přesto že se na něj stále dá koukat, již dávno to není kvalita prvních sérii.
Lukashyvl
588 bodů
10
Kultovní seriál. Skvělý český dabing.
Dubínka
577 bodů
10
Můj nejoblíbenější seriál, který netřeba představovat. Výborné vtipy a příhody které na ničem neztrácejí po celých 22 sérií. Doufám, že to tak bude napořád, a že se nikde nic nepokazí. Zatím jasných 5* Poslední série je bohuzěl již o neco spabší, asi tvůrcům už docházejí nápady.
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
9
K posledním sérií nemám slov...
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
9
Nejprve budu hodnotit většinu dílů od 1. do cca 15.řady. Ty jsou legendární. Skvělá zábava a humor. Nejzábavnější seriál, který jsem asi viděl. Drtivá většina postav má svůj "dobrý charakter" a skvěle do sebe zapadá. Hlášky nemá smysl citovat, protože by to bylo tak na 100.000 znaků :-D Vrcholem je asi 7. až 13.řada. Dabing je naprosto úžasný. Pak zbývající díly zejména ty do 20. řady jsou již bohužel o třídu i více níže ale jsou slušné úrovně, ale s vrcholem se nemohou měřit. A pak tady máme bohužel většinu po 20.řadě. V těchto posledních dílech se Simpsonovi už dost bojí a nedovolí si bohužel porušovat trapnou politickou korektnost. Těm posledním dílům dávám tak za 30 - 40 % a jsou důvodem proč to celkově už bohužel není za 100
Ku
460 bodů
9
Hodně dobrý
lord
lord
423 bodů
10
V zimě již není skoro žádný sníh, Amerika již není co bývala a svět se zbláznil. Nic již není jako dřív, a proto díky Bohu za každou věc, která se nemění. Takovou jistotou jsou pro mě Simpsonovi. Pořád a pořád dokola se na ně budu dívat a vzpomínat na zlatá devadesátá.. A Homer je prostě týpek!
Žid Baribal
Žid Baribal
410 bodů
10
Budu počítat jen prvních 20 sérií a 23. sérii
KoubikTK
KoubikTK
387 bodů
5.5
Naprosto úžasný seriál který jsem jako dítě miloval. Bohužel nové díly překypují stupidními a nezábavnými vtipy jenž společně s neoriginálními příběhy působí strašně trapně. Staré epizody miluji, ale musím to brát jako celek.
  • Sympatická rodinka
  • Staré díly jsou přímo kouzelné
  • Nové trapné díly
Katka7
266 bodů
10
tento seriál mne nikdy nemrzí ...