Simpsonovi

88%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
psico
psico
1 671 bodů
10
Tahle žlutá rodinka je prostě super. Viděl jsem snad všechny díli ale pokaždé se najde něco co mně totálně odrovná a když to člověk sleduje podstivě od začátku nevychází z údivu jak se z Homera může stávat stále větší a větší hlupák :D 10/10 nemám co vytknout :)
Jonák
Jonák
1 665 bodů
9
Kdo by je neznal. Ikonickou žlutou rodinku, která je tu s námi už dekádu let. Kdykoli v průběhu života se na ně rád podívám, jejich humor, prostředí a průběh seriálu mám velmi rád. Dokonce i na enormní množství dílů, kterými se Simpsonovi pyšní mi přijde že kvalita nejde tak dolů, jak bych čekal. Vyzdvyhnout také musím perfektní český dabing, klobouk dolu.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
8
Býval to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů.Všechny postavy byli fakt super jak hlavní tak vedlejší.Ovšem moje nejoblíbenější je Homer.Otec tří dětí.Nerv.Opilec a idiot.Ale to přesně na něm mám rád. Je to prostě cooltovka.PS:Nové série ženou seriál rapidně dolů.Ta nejnovější je dokonce tak strašná že mě od seriálu odradila.South Park je nejlepší!
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
Nejlepší není.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
7
Nechci znít, jako boomer, protože jsem zoomer, ale starší díly byly opravdu nejlepší, dodneška se na ně dívám a usmívám se nad tím, jak dokázaly být autentický. Kdybych měl hodnotit každičkou sérii, tak by mi asi bouchla hlava, ale jsem schopný říct, že 1-14 série jsou 10/10 a zbytek je tak 6-7/10, přichází to o svoje kouzlo. To se bohužel stává
lukasopicasso
lukasopicasso
890 bodů
9
Prvotřídní zábava, která vydržela dlouhou řadu let. Avšak díky nekonečnému natahování je přibližně od 14. série cítít nedostatek nápadů, což vede k útápění tohoto kultu v trapném humoru (jenž je ve většině případech tlačen nepříjemně na sílu), nudných příbězích a reklamách na různé technologické vymoženosti dnešní doby. Od 20. sezóny je to tařka nekoukatelné. Prokousal jsem se ještě k pětadvacáté, po které jsem to už s tímto bývalým fenoménem musel vzdát, protože to, co zde tvůrci předvádějí, už balancuje na hraně televizního odpadu. A to bolí... Když si vzpomenu na léta, kdy Simpsonovi bavili kvalitním a nápaditým humorem, absurdními situacemi a různými odkazy a nesnažili se za každou cenu satiricky kritizovat politickou, společenskou a technologickou sféru, tak je mi upřímně k pláči. Mé hodnocení se vztahuje výhradně k epizodám cca do roku 2002, protože k těm se vždy milerád vrátím. S01-S10 10/10 (nepřekonatelné zlato televizní zábavy) S11-S14 8/10 S15-S19 5-6/10 S20-S25 3-4/10
tindersticks
tindersticks
783 bodů
9
Nejlepší seriál ever, i přes upadající serie v posledních pěti letech. Pop kulturní ikona!
Dory28
Dory28
709 bodů
6
Já nevím, mě Simpsonovi prostě nikdy moc neohromili. Je to sice celkem vtipné, ale stejně je to eeee...
scarecrow
708 bodů
10
Simpsonovi mě doprovází snad celý život. Každý díl jsem viděl několikrát a stejně to člověka furt baví. Bláznivá žlutá rodinka s Homerem v čele musí zaujmout snad každého. Nejlepší byly serie 8-13, to byl takový zlatý věk. Ale starší i novější serie jsou prostě skvělé.