Chata v horách

69%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Vlastně ani nejsem překvapený jak se tento film vyvíjel,protože za scénářem stojí mistr svého řemesla Joss Whedon. Ze začátku se snímek tváří velmi nevině a pokouší se nám nabídnou naivní příběh s klasickou vyvražďovačkou,ale dlouho mu to nevydrží,protože co nastane potom je opravdové originální maso. Chata v horách,tak dokáže šokovat a udržet diváka v napětí. Ten pocit,že nevím co se stane jsem si doslova užíval.
Pete69
Pete69
29 978 bodů
7
Zajímavě zpracovaný horor, který jsem ještě schopen pojmout. Některé horory s nadpřirozenem viz V zajetí démonů ve mě totiž vyvolávají hodně nepříjemné pocity :) Horor plný nadpřirozených bytostí, pár lekaček a nadstavba je rituál mající zachránit svět. ok
xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
10
Po druhém zhlédnutí dávám pětku. Tohle prostě je nejlepší možný způsob, jakým můžou Američané přispěk k hororu. Zábavné, uvědomělé a nacpané popkulturou. Největší pop-hororová pecka od prvního Vřískotu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Není se čeho bát. Doslova. Jít na tohle jako na čistokrevný horror, je asi ta největší hloupost. Ale jít na tohle s litrem vína na osobu - a chtít se bavit - nelze zvolit v daném žánru lépe. Boužel, já ten litr vína neměl. 6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Joss Whedon je takový hollywoodský Josef Čapek. Ve většině svých filmů totiž vaří dort jako pejsek s kočičkou. Jeden z nejpřeceňovanějších filmařů naší doby natočil také tento film Chata v horách a to způsobem, že namíchal nejlepší horroroy osmdesátých let a doplnil je o takový bizarní koncept horroru Kostka a jakési nadnárodní korporace. Trochu se mu to však rozsypalo pod rukama. Některé scény jsou však slušné.
lamps
lamps
15 156 bodů
8
WOW! Nenapadá mě, co jiného by tento snímek lépe definovalo. Čekáte-li od toho klasickou bezduchou vyvražďovačku, která začne být po prvním zabití rutinní, stupidní a předvídatelná, jste úplně mimo. Cabin in the Woods je opravdu žánrový nářez a zřejmě nejmodernější a nejstylovější horor za poslední roky. Vykládejte si to jak chcete, protože ta největší chyba by byla, kdybych vám tady dění na plátně nějak výrazně přibližoval. Kašlete na recenze a na obsah, prostě do toho jděte a užijte si to. Tenhle horor za to stojí!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Mix různých známějších filmů. Zpočátku klasický horor potom náhlý zvrat a do toho brutální masakr s dostatkem krve a kousků těl.
  • brutalita
  • děj
  • menší kopírování jiných hororů
hrumsrt
hrumsrt
9 358 bodů
0
Nejprve tuctová teen hororovinka, která se pak ale zvrtne v co nejoriginálnější bizár. Je to tak netradiční, až mě to vytáčí. Nehorázně jsem se u toho nudil.. Jakože jasně má to v sobě ten svůj smysl, ale i tak! Co to hergot bylo za Stranger Things, či co?! Hlavně že to mělo ty komediální prvky, na to v hororu fakt čekám. Nesourodá splácanina všehomožného přenesená do megachytrýho scifíčka, ale vůbec to nevyšlo. Nesedlo mi to jako už dlouho nic. 0%
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8.5
Jak koukám, je načase do seznamu mých nejoblíbenějších filmů připsat další snímeček. Chata v ... The cabin in the woods je žánrovým zjevením bořící všemožné stereotypy a zavedené postupy, až by to s jedním seklo (v dobrém slova smyslu). Na střízlivé stopáži se rozpoutává ukázková hra s žánrem a divákem, že prakticky do konce nemáte šanci odhadnout, co se bude dít a šroub se utahuje fest a rychle, hrdinové nemají čas vydechnout a finále propleskne i ty s největší fantazií. Tady zkrátka někdo věděl, co dělá.
Klajnik
Klajnik
8 627 bodů
0
Zvláštní námět, ale jinak vcelku sračka. Goddarovi běžné nedostatky v režii i scénáři. Aneb když špatný kuchař vaří podle špatného receptu.