Chata v horách

69%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
Lemmy01
337 bodů
Neotřelý film, který nakopává žánr béčkových hororů kvalitou.
martek
325 bodů
6
První hodinu jsem z toho byla otrávená a nelíbilo se mi to. Pak to ale začne být fakt zábava. Bez spoilerování nejde nic napsat, ale nepouštějte si to jako horor. Spíše jako takový experiment, který z hororů mohutně těží.
Booste356
Booste356
138 bodů
8
Naprosto klasický hororový začátek střídá mysteriózní konspirační komedie, vrstvení snímku je právě jeho nejsilnější stránkou, film je přesně tak akorát klišoidní, aby si sám ze sebe dělal srandu, a tak akorát vtipný, aby nepřestal být děsivý. V moment, kdy už to začíná připomínat typické hororové blockbustery plné jumpscarů a ohraných příběhů a scén, přijde něco originálního, jakýsi twist, který vám připomene, že se naopak díváte na něco velmi unikátního. A naopak, když už snímek začně vypadat až moc chytře a překombinovaně, další scénka vás vrátí do reality plné zombíků a hloupých našablovaných (doslova našablovaných) teenagerů. Nakonec bych ještě vyzdvihl dokonalý humor a perfektní tempo.
Verrum
51 bodů
6
Ach, už by mohli tieto "horory" prestať paródovať na iných filmoch ako j enapríklad Evil Dead a pod. je to trápne, normálne mi to skazilo chuť pozerať ešte raz Lesného ducha...