To nejlepší v listopadu na Netflixu. Fincherův Zabiják, Robbie Williams a Odpočívej v pokoji

To nejlepší v listopadu na Netflixu. Fincherův Zabiják, Robbie Williams a Odpočívej v pokoji
Netflix listopad | Netflix
Odpočívej v pokoji ( Six Feet Under )
Odpočívej v pokoji
Odpočívej v pokoji
82%
Od 1. listopadu budou na Netflixu dostupné všechny řady seriálu Odpočívej v pokoji. Tento produkt s prvky černého humoru patří již mezi klasiku. Vypráví příběh rodiny pohřebáků. Nathaniel Fisher, jeho žena Ruth a jejich děti David a Claire provozují pohřební ústav nabízející v širokém okolí ty nejlepší a nejspolehlivější služby. Když Nathaniel zemře pod koly autobusu, vrací se domů i nejstarší syn Nate, který má s Davidem rodinný podnik převzít. Fisherovi dokážou pomoci ostatním vyrovnat se se ztrátou milovaných osob a přichystat jim důstojné rozloučení, sami však mají svých problémů víc než dost a kostlivců ve skříni ještě víc...
Odpočívej v pokoji: trailer na 5. sérii | HBO
Robbie Williams
Robbie Williams
Robbie Williams
72%
Osmý listopad bude patřit premiéře čtyřdílné dokumentární minisérie o kariéře zpěváka Robbieho Williamse. Jeho sólovou dráhu ovlivnilo dřívější působení v chlapecké skupině Take That. Trpěl depresemi a rozhodnutí vydat se na sólovou dráhu mu mělo pomoci. Ale ani nový svět nebyl nijak snadný, Robbie musel své kariéře hodně obětovat. Stal se jedním z nejúspěšnějších hudebníků v britské historii, ale cena za to byla vysoká.
Robbie Williams: trailer | Netflix
Zabiják ( The Killer )
Zabiják
Zabiják
72%
Premiéra snímku Zabiják v režii Davida Finchera je stanovená na 10. listopadu. Strhující thriller vychází ze stejnojmenného komiksu a sleduje chladnokrevného nájemného vraha v podání Michaela Fassbendera. Ten pod tíhou vlastního svědomí začne pochybovat o své práci a životě. Klienti však nadále vyžadují jeho služby, proto se ocitá v pasti, kde nečeká nic jiného než další násilí.
Zabiják: trailer | Netflix
Koruna ( The Crown )
Koruna
Koruna
89%
První část šesté a závěrečné řady populárního seriálu Koruna bude na Netflixu k dispozici od 16. listopadu. Historický pořad věnovaný vládě britské královny Alžběty II. a dění kolem její rodiny míří do svého velkého finále.
Koruna: teaser trailer na 6. sérii | Netflix
Rustin
Rustin
Rustin
64%
Na 17. listopad si Netflix připravil premiéru biografického dramatu Rustin. Aktivista Bayard Rustin zorganizoval v létě 1963 pochod na Washington za práci a svobodu. Jednalo se o jednu z největších politických manifestací za lidská práva v dějinách USA, na které vystoupil se svým slavným projevem i Martin Luther King. Přesto se politici snažili o to, aby o Rustinovi jako o jednom z hlavních organizátorů nikdo nevěděl. Nezdařilo se a toto je jeho příběh.
Rustin: teaser trailer | Netflix
Scott Pilgrim jde na věc ( Scott Pilgrim Takes Off )
Scott Pilgrim jde na věc
Scott Pilgrim jde na věc
75%
Na stejné datum, tedy na 17. listopadu, připadá i premiéra animovaného seriálu adaptujícího komiksovou předlohu s názvem Scott Pilgrim jde na věc. Lehce nevyzrálý mladík Scott Pilgrim je až po uši zamilovaný do krásné a nebezpečné Ramony Flowers. Pokud si má získat její srdce, bude muset porazit sedm superpadouchů, kteří s Ramonou dřív chodili... Co by ovšem člověk neudělal pro lásku? Takže Scott jde na věc!
Scott Pilgrim jde na věc: trailer | Netflix
The Bad Guys: A Very Bad Holiday
Zlouni: Vánoční zlo
Zlouni: Vánoční zlo
53%
Třicátého listopadu bude mít premiéru vánoční prequel k animované komedii Zlouni (The Bad Guys, 2022). Jestli zlouni něco milují, je to ráno po Štědrém dni, kdy všichni sedí doma u stromečku a rozbalují dárky. V tu chvíli je totiž ten nejlepší čas na pořádnou loupež. Jenže, když jsou zcela nečekaně Vánoce zrušeny, stane se dosud nemyslitelné – parta kriminálníků začne bojovat o návrat vánoční nálady do města a poprvé v životě začne dávat, ne brát.
The Bad Guys: A Very Bad Holiday
The Bad Guys: A Very Bad Holiday | DreamWorks Animation/Netflix
Virgin River
Virgin River
Virgin River
74%
A Vánocům budou patřit i dvě bonusové epizody seriálu Virgin River, jež dějem spadají do páté řady tohoto pořadu. Premiéru budou mít 30. listopadu a půjde o lehčí příběhy, které mají pobavit milovníky seriálu. Jsou tak předčasným vánočním dárkem a mají ukrátit čekání na šestou sezónu, jejíž premiéra je v plánu na konec roku 2024 nebo na začátek roku 2025.
Virgin River: trailer na 5. sérii 2. část | Netflix

Čtete nás rádi? Podpořte nás, prosím, v hlasování o Křišťálovou lupu. Děkujeme.