Scott Pilgrim jde na věc

75%
Scott Pilgrim jde na věc
Lehce nevyzrálý mladík Scott Pilgrim je až po uši zamilován do krásné a nebezpečné Ramony Flowers. Pokud si má však získat její srdce, bude muset porazit sedm superpadouchů, kteří s Ramonou dříve chodili. Připravte se, Scott Pilgrim jde na věc…




Recenze: Scott Pilgrim jde na věc

Kinobox.cz
80%

Je radost s tímto programem trávit čas, tříapůlhodinová stopáž je tak akorát a hrdiny si stihneme oblíbit, leckdo se v nich jistě i pozná. Škoda, že tato verze nespatřila světlo světa třeba v roce 2015, to by pro ni byl ideální čas. Jako splacení dávného dluhu vůči milovanému komiksu ale Netflix zabodoval.


Evah
Evah
2 145 bodů
9
Skvěle zpracovaný seriál, rychle ubíhal, líbilo se mi, jak upravili obsah oproti originálnímu filmu a ten zakomponovali. Pěkné zvraty, spousta soubojů, super efekty, občas vtipné. Animace se mi také moc líbila, obzvlášť vzhled Ramony. Scott Pilgrim je srdcovka a toto jsem si užila víc než originál.
Jto_rating
Jto_rating
1 408 bodů
7
Alternativní převyprávění bravůrného příběhu Scotta Pilgrima, tak napůl bez něj. K seriálu je lepší vidět film z kterého vychází jak děj tak styl. Obojí je kombinovaný také s komiksovou předlohou. . Doporučuji spíš kouknout na skvělý film. Který stejnak budete muset vidět (nebo aspoň je to dobré), aby jste měli lepší zážitek z tohoto. . Film mám rád hlavně díky kreativnímu střihu, kameře atd. Tady jsem čekal spíš víc kreativní vizuál a animaci, protože to není tolik omezeno rozpočtem. A to zcela splnilo. Teda až na rozmazávání a designy (dle předlohy), to není úplně mé gusto. Ale zase je více detailní v dějí, což ale může být občas i záporná vlastnost. . Po stránce audia: hudba sedí k příběhu stejně jako u filmu. A zvukové efekty dodávají stylu šmrnc. . Nezapomeňte že tenhle seriál a i film nesmíte brát vážně. . Celkové hodnocení 7,3/10
Honzik_Balu
Honzik_Balu
289 bodů
9
Jak zadaptovat něco, co už má skoro dokonalou adaptci? Inspirujte se původním dílem a udělejte něco jiného! Film je mým oblíbencem a má v mém srdci speciální místo, takže jsem se nové adaptace samozřejmě obával, ale dopadla nad moje očekávání. Seriál neadaptuje ani komiks ani film, ale vůbec mu to nijak neuškodilo. Je to skvělé dílo, které dokázalo vytáhnout to co máme na Scottovi nejradši a předělali to do nového kabátku. Na film to pro mě sice nemá, ale určitě se to povedlo a jde vidět, že si na tom dali tvůrci záležet.


Dodatečné informace

Původní název:
Scott Pilgrim Takes Off (více)
  • USA Scott Pilgrim jde na věc
  • USA Scott Pilgrim Takes Off
  • USA Scott Pilgrim: A Série
  • USA Scott Pilgrim hebt ab
  • USA Scott Pilgrim: La Serie
  • USA Scott Pilgrim prend son envol
  • USA स्कॉट पिलग्रिम
Premiéra v ČR:
17. 11. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch