Sarah Connor se už nevrátí. Její představitelka se dalších Terminátorů účastnit nehodlá

Sarah Connor se už nevrátí. Její představitelka se dalších Terminátorů účastnit nehodlá
Terminátor: Temný osud | 20th Century Fox
V nedávném rozhovoru pro web The Hollywood Reporter řekla, že pravděpodobněji umělá inteligence napíše scénář dalšího filmu ze série Terminátor, než aby se Hamilton vrátila do role Sarah Connor. „Ten film jsem viděla pouze jednou a měla jsem pocit, že je příliš rychlý,“ vzpomínala na snímek Terminátor: Temný osud, v němž svou slavnou postavu po letech oprášila.
Linda Hamilton
Linda Hamilton

Herečka

„Bylo to nejlepší a zároveň nejhorší období v mém životě, oboje v jednom. Bylo mi tehdy asi 63 let a šlo o velmi náročné natáčení. Každý den byl jako triatlon: Teď budeme dvě hodiny plavat, a pak dvě hodiny běhat,“ vyprávěla o fyzické náročnosti produkce, což už ve svém věku znovu podstupovat nehodlá.
Šestý snímek ze série, který však přímo navazoval na Cameronovu jedničku a dvojku a ignoroval další pokračování, se navzdory návratu Hamilton i Arnolda Schwarzeneggera a poměrně příznivým kritickým ohlasům dočkal až šokujícího diváckého nezájmu. Šlo o jeden z největších hollywoodských propadáků poslední dekády a jakékoli plány na další terminátoří filmy rázem spadly pod stůl.
Natalia Reyes, Linda Hamilton
Terminátor: Temný osud, Arnold Schwarzenegger
video-novy-terminator-je-za-rohem-a-studio-laka-na-honicku-v-autech
Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger
Linda Hamilton
Příznivci nepřehlédnutelné herečky si tak budou muset vystačit s jiným popkulturním fenoménem – totiž Stranger Things. Hamilton se totiž má objevit v páté (tedy poslední) sérii tohoto seriálu v dosud neupřesněné roli. Než tato nabídka přišla, herečka prý zvažovala definitivní odchod do důchodu. Nyní však má šanci se představit zcela novému publiku, což ji zaujalo. Během příštího roku, kdy se mají závěrečné epizody Stranger Things objevit na Netflixu, uvidíme, zdali tajemná role přinese Hamilton novou vlnu popularity a možná i zvážení návratu do jedné z nejslavnější sci-fi ság.
Terminátora s podtitulem Temný osud si můžete připomenout na platformě Disney+, Stranger Things najdete samozřejmě na Netflixu. Podívejte se i na náš žebříček nejlepších blockbusterů, kde druhý Terminátor pochopitelně nechybí.
Zdroje: The Hollywood Reporter, The Playlist