První záběry z nové Hry na oliheň jsou tady. Netflix láká na své největší hity roku

První záběry z nové Hry na oliheň jsou tady. Netflix láká na své největší hity roku
Hra na oliheň | Netflix
V době streamovacích válek už je prakticky povinností, aby jednotlivé platformy na přelomu roku přišly s upoutávkou lákající na jejich největší tituly následujícího ročníku. Zejména Netflix si pak dává s podobnými ukázkami záležet a pravidelně v nich promuje i největší hvězdy, které v jejich produkci hrají. Streamovací služba se ostatně vždy ráda chlubila svými ambicemi a schopností přitáhnout největší a nejznámější jména v Hollywoodu.
Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška
Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška | Netflix
I přesto ovšem působí jejich výhled na rok 2024 podstatně chudším dojmem, než jsme za ta léta zvyklí. Ve filmovém rybníčku se Netflix nejvíc snaží upozornit na pokračování velkolepé sci-fi Rebel Moon s podtitulem Jizvonoška. Vzhledem k tomu, jak bídně si vykrádačka všemožných filmů od Zacka Snydera vedla u kritické i divácké obce a také svou sledovaností přeci jen zaostala za očekáváními, bude zajímavé sledovat, zda druhá část publikum dostatečně zaujme.
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
49%
Dalším netflixovským vrcholem roku pak bude bezpochyby návrat Eddieho Murphyho do jeho ikonické role v Beverly Hills Cop: Axel F. Slavný komik se k sérii Policajt v Beverly Hills vrátí po dlouhých 30 letech a budou u toho i další staří známí. I když může jít v reálu o další z řady zbytečných návratů po letech, první teaser na diváky a divačky dýchnul tu správnou dávku nostalgie a zvědavost jistě přetrvává.
A co má Netflix ve filmové nabídce dále? Láká se také na sci-fi AtlasJennifer Lopez, fantasy Mladá dáma s Millie Bobby Brown, kritiky chválenou thrillerovou hříčku Hit Man od režiséra Richarda Linklatera, akčňák The UnionMarkem Wahlbergem či Halle Berry a taký herecký návrat Cameron Diaz v komedii Back in Action. Nic extra výrazného, co bychom museli hned vidět, se však mezi těmito tituly neobjevuje. Až delší upoutávky napoví, zda se bude jednat o fajn žánrovky, či další prázdnou netflixovskou výplň.
Příště na Netflixu 2024 | Netflix
Ve velkém se však představují i nadcházející seriály. Letos totiž fanoušky čeká třetí řada romantického hitu Bridgertonovi a diváci se ve finálních řadách nadobro rozloučí s komiksovkou The Umbrella Academy i skvělým seriálem Cobra Kai, jenž vychází z filmové série Karate Kid. Z novinek pak Netflix nejvíce sází na sci-fi Problém tří těles a velkolepé hrané zpracování animáku Avatar: Legenda o Aangovi.
Jako třešnička na dortu se na konci upoutávky objevují první záběry z návratu obřího seriálového fenoménu – tedy druhé sezóny Hry na oliheň. Korejský seriál se stal v roce 2021 popkulturní událostí a diváky už teď zajímá, zda se tvůrci dokáží úspěchu i kvalitám první řady aspoň přiblížit. První záběry toho ale moc neprozrazují a podle všeho jen navazují na konec první řady, kdy se hlavní hrdina nacházel na letišti. Na skutečně zajímavé střípky z nových krvavých her si tedy musíme ještě počkat.
Avatar: Legenda o Aangovi
Avatar: Legenda o Aangovi | Netflix
Co říkáte na nabídku Netflixu pro tento rok? Na jaké tituly se nejvíce těšíte? Podívejte se také na žebříček nejlepších filmů na Netflixu podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Netflix