Daniel Craig tanečně září v bláznivé reklamě na vodku, kterou natočil režisér posledního Thora

Daniel Craig tanečně září v bláznivé reklamě na vodku, kterou natočil režisér posledního Thora
Daniel Craig | BelvedereVodka
Daniel Craig hraje sám sebe v nové reklamě na vodku, kterou režíroval držitel Oscara Taika Waititi (Králíček Jojo, poslední dva díly Thora). Craig se třese, vrtí a předvádí své uhrančivé taneční pohyby, kterými dává vzpomenout na svérázné vystoupení Hugha Granta v Lásce nebeské.
Taika Waititi, Daniel Craig
Reklama se odehrává v pařížském hotelu Cheval Blanc a začíná černobílým záběrem, načež sledujeme Craiga, jak prochází hotelovou halou a pomalu se svléká do trička bez rukávů. Craig se pohybuje za doprovodu písně Rity Ory a Giggse, pohybuje boky u hotelového bazénu, ve výtahu a nakonec ve svém hotelovém pokoji, kde na závěr plynuje odšpuntuje láhev vodky.
Waititi, který si také zahrál karikaturu sebe sama, zařve „střih“ a poté řekne Craigovi: „Tak jdeme na to znovu, buď sám sebou.“ A protože by minutová verze byla málo, vyšla i prodloužená režisérská verze se zkaženými záběry. Metareklama obsahuje choreografii JaQuela Knighta, a že se na hudbě podílela Ora, není překvapivé, neboť se letos v srpnu za Waititiho vdala.
Taika Waititi, Daniel Craig
Craig, jehož nejvíce proslavila role Jamese Bonda, už si sice frčky agenta 007 znovu nenasadí, namísto toho si ale nyní užívá postavu vyšetřovatele Benoita Blanca v detektivní sérii Na nože. Druhý díl, který má podtitul Glass Onion, dorazí exkluzivně na Netflix 23. prosince 2022.
Dave Bautista, jenž v Glass Onion také hraje a s Craigem se sešel již při natáčení bondovky Spectre, nedávno prozradil, že Daniel nevypadal jako nejšťastnější člověk, když ztvárňoval Bonda. „Bylo z něj cítit, že je pod velkým tlakem, u Glass Onion to bylo přesně naopak. Pořád se usmíval, byl šťastný a mnohem víc komunikoval,“ řekl. Pokud můžeme soudit z jeho svérázných pohybů v reklamě, dobrá nálada ho evidentně stále ještě neopustila.
daniel-craig-tanecne-zari-v-blaznive-reklame-na-vodku-kterou-natocil-reziser-posledniho-thora
Na nože: Glass Onion | Netflix

Kinolog: Proč nemůže Jurský svět nikdy překonat Jurský park?

V kinech měl letos premiéru třetí díl Jurského světa, jenž volně navazuje na trilogii Jurský park z 90. let. Napadlo vás někdy, že dobrodružství s dinosaury je vlastně feministická antiutopie?