Slavní herci, oblíbený režisér i paralympionik. StarDance představuje soutěžící i zásadní změny

Slavní herci, oblíbený režisér i paralympionik. StarDance představuje soutěžící i zásadní změny
StarDance aneb když hvězdy tančí | Česká televize
Už v pondělí Česká televize zveřejnila ženskou sestavu, v níž si každý začal hledat své favoritky. Mezi ně bude jistě patřit zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, nestárnoucí Jana Paulová i talentovaná Marta Dancingerová z oblíbených seriálů Zlatá labuť a Kukačky. Hereckou trojici pak doplní známá kuchařka a influencerka Chili Ta a osminásobná mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková. I letos nás zkrátka čeká velmi různorodá sestava napříč mnoha profesemi, v nichž nebude nouze ani o sportovce.
StarDance aneb když hvězdy tančí
StarDance aneb když hvězdy tančí
56%
To potvrzuje také mužská sestava, která byla oficiálně odhalena dnes ráno. Ani zde nechybí známé herecké tváře, které bude zastupovat Filip Blažek a vycházející hvězda Oskar Hes. Dále se na parketu objeví zpěvák Ondřej Ruml a populární spisovatel a režisér Patrik Hartl, jenž stojí např. za filmovým hitem Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Malinko netradičním účastníkem se stává bývalý profesionální handicapovaný cyklista a český paralympionik Jiří Ježek, paralympijský vítěz a šestinásobný mistr světa, jenž se zapsal do historie svého sportu nesmazatelným písmem. Bude zajímavé sledovat, jak se mu bude dařit na tanečním parketu.
Kromě tradičního odhalování jmen ovšem na sebe Stardance v posledních týdnech upozorňuje také změnami v zákulisí. Již před pár týdny proběhla médii zpráva o razantní změně v porotě. Do té se po čase vrací Jan Tománek a vystřídá nečekaně Zdeňka Chlopčíka. Ten je přitom u diváků oblíbený díky své přísnosti i bonmotům a jeho neúčast už nyní vyvolává u fandů vlnu nevole. Bude to navíc vůbec poprvé, co se Chlopčík v roli porotce ve StarDance neobjeví.
StarDance aneb když hvězdy tančí
StarDance aneb když hvězdy tančí
StarDance aneb když hvězdy tančí
StarDance aneb když hvězdy tančí
Změna nastává také v roli hlavního choreografa soutěže, kterým byl v posledních dvou ročnících Marek Zelinka. Toho nyní vystřídají renomovaní choreografové Ivana Hannichová a Martin Kolda, kteří budou s deseti tanečními páry důkladně spolupracovat. „Rozhodnutí nepokračovat v dalším ročníku soutěže nebylo jednoduché a zvažoval jsem ho dlouhou dobu. Lidí, se kterými jsem spolupracoval, i pořadu samotného a jeho diváků, si totiž vážím. Pozice hlavního choreografa vyžaduje velké časové nasazení a není jednoduché si rozplánovat rozložení sil na většinu roku. Každopádně budu tím, koho může StarDance stále počítat mezi své příznivce,“ řekl ke svému odchodu Marek Zelinka.
Oblíbenou taneční soutěž zkrátka čekají nejen nové taneční tváře, ale také zásadní změny, které snad kvalitu i popularitu televizního hitu nijak nenaruší. Jak se změny v porotě a mezi choreografy na výsledku projeví, se dozvíme tradičně na podzim.
Máte rádi taneční soutěž StarDance? Nezapomeňte ji ohodnotit na Kinoboxu!
Zdroj: Česká televize