Kukačky

71%
Kukačky

Vyprávění začíná v malém českém městě, kde žije manželský pár v podání Davida Novotného a Sabiny Remundové. Manželé po jednom lékařském vyšetření zjišťují, že jejich šestiletý syn není pravděpodobně jejich. Do příběhu následně vstupuje další rodičovský pár ztvárněný Martou Dancingerovou a Markem Adamczykem. „Díky silnému a jedinečnému tématu, tedy záměně dětí, máme možnost rozvinout dramatický příběh založený na reálných vztazích osobitých postav, ukázaných v běžných každodenních situacích. Jde o typ seriálu, který v posledních letech z českých obrazovek téměř vymizel,“ vysvětluje kreativní producent České televize Jan Lekeš. Ústřední dvojici zaměněných chlapců ztvárňují Viktor Sekanina a Theo Schaefer. V dalších rolích se představí Jiří Štrébl, Veronika Freimanová, Michal Isteník, Jan Dolanský, Jitka Čadek Čvančarová, Libuše Švormová nebo Petr Kostka. (Česká televize)





hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
8
Přišlo to odnikud.... A takový závan, že by ČT taky mohla vymyslet něco jiného než kriminálky. Tolik lidský seriál, kde se obyčejným lidem změní kvůli okolnostem život. Hodnoty, na kterých stojí celé rodiny jsou rázem převráceny a my jen sledujeme různé úmysly dílčích postav, a jak jejich pohledy mohou tolik určovat jejich světy. Dobře zvolené obsazení, kdy každá postava je svým stylem chováním a reakcemi naprosto odlišná a typická. I když u mě v první sérii vedla především chlapská dvojice, tak právě v novější druhé sérii, jakoby už ani jim nešlo nic přát.. Nejprve se tak dlouho řeší, kdo a proč to udělal, až že když to dává dokonalý smysl, tak to udělal někdo jiný... Je to seriál o rodině, lásce a tolikrát se mu podaří diváka dojmout. Ale co platilo v první sérii, že méně epizod by přidalo na síle, tak celá druhá série je jen takový epilog, který by se dal shrnout do dvou epizod. Mrzí mě, jak moc nakonec zvítězily finance a divácký ohlas..1. série - 75%. 2. série - 60%.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7
Kdyby šlo o jeden film, maximálně Kukačky 1 a Kukačky 2, tak by se to dalo. Téma je to zajímavé, herecké výkony dobré. Ale 13 dílů?! A v kterém se dozvíme o hlavní příčině onoho sporu, který leží mezi oběma rodinami? V posledním! Že?! Jak jinak, aby se udržela pozornost a sledovanost diváků až do konce! Navíc ani jeden z těch kluků nevypadá, že by mohl být dítětem Remundové a Novotného. Jasně, nemusí být zrovna obézní. Ani dcery nejsou. Ale přesto! Mám pocit, že Biser A. Arichtev chtěl tím seriálem říct víc, než jím skutečně říká. A zbytečně je to moc překombinované. No ale když to má dát 13 dílů... Že?!
Floridsky
4 376 bodů
8
Po delší době další kvalitní seriál z naší produkce. Bál jsem se, že 13 epizod bude moc, ale kupodivu je to akorát. Zajímavé téma, které je krásně převedené na naše televizní obrazovky. Herci hrají parádně a celkově nemám moc co vytknout. Závěr silný a emotivní. I tak to na pět hvězd není, ale solidní čtyři si to zaslouží.


Dodatečné informace

Původní název:
Kukačky (více)
  • Česká republika Kukačky
Premiéra v ČR:
8. 1. 2021
Země původu:
Česká republika

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch