Druhá řada The Last of Us má svou Abby. Fanoušci hry možná nebudou spokojeni

Druhá řada The Last of Us má svou Abby. Fanoušci hry možná nebudou spokojeni
The Last of Us | HBO
The Last of Us
The Last of Us
84%
Před rokem měla na HBO premiéru adaptace populární videohery The Last of Us. Druhá řada je ve výrobě, věnovat by se měla ději videohry z roku 2020, v níž hraje kontroverzní úlohu postava Abby. Je to vojačka, jež se začne mstít za ty, které milovala a o něž přišla. V chystaném seriálu ji ztvární Kaitlyn Dever, severoamerická herečka, která zazářila v seriálech Neuvěřitelná (Unbelievable) a Dopesick nebo v komedii Šprtky to chtěj taky (Booksmart).
Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever

Herečka

Je otázkou, jak to fanoušci hry vezmou, neboť videoherní Abby má nabušenou muskulaturu a její herecká představitelka Dever bude mít co dělat, aby se jí minimálně přiblížila. Navíc byla u fanoušků původně favoritkou na roli Ellie, z čehož nakonec sešlo. Jde tvůrcům o to, aby postavu Abby víc polidštili a ukázali ji i v trochu křehčím světle? A setká se to s očekáváním publika, které zná herní předlohu? To se dozvíme někdy v roce 2025, kdy by měla druhá řada The Last of Us mít premiéru.
The Last of Us produkují společnosti HBO a Sony Pictures Television. Druhá řada stejně jako ta první vzniká v tvůrčím týmu Craiga Mazina (ceněný seriál Černobyl) a Neila Druckmanna (Uncharted), kteří budou dohlížet na scénář, produkci a režii. V hlavních rolích se vrátí Pedro Pascal (Joel) a Bella Ramsey (Ellie).
Během nominací na Emmy padaly rekordy. The Last Of Us zlomilo prokletí herních adaptací
Festivaly a ceny13. 7. 2023
Během nominací na Emmy padaly rekordy. The Last Of Us zlomilo prokletí herních adaptací
Z nedávného vyhlašování Zlatých glóbů vyšel seriál naprázdno, nominovaný byl ve třech kategoriích. Na cenách Emmy, kvůli hollywoodské stávce přesunutých na 16. ledna 2024, má seriál hned čtyřiadvacet želízek v ohni, přičemž osm žánrových cen již obdržel.
zdroje: Kinobox, Deadline, Nerdfix