Druhá řada seriálu Nadace slibuje více akce, povstání a pád Říše

Druhá řada seriálu Nadace slibuje více akce, povstání a pád Říše
Nadace, 2. sezóna | Apple TV+
Nadace
Nadace
74%
V dalších rolích se představí Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn a Terrence Mann. Trailer ukazuje blížící se rebelii, zachycuje šikování armád a prozrazuje, že zničení Říše začíná svržením obrovské sochy. Datum premiéry prvního dílu druhé řady Nadace je stanovené na pátek 14. července. Každý další týden pak bude vycházet nový díl, celkem jich uvidíme deset.
Nadace: 2. finální trailer na 2. sérii | Apple TV+
Zatímco herecké obsazení z první sezóny zůstává kompletní, objeví se také nové posily. Například Ben Danils (Dům z karet, Vymítač ďábla) jako říšský generál Bel Riose, Rachel House (Hon na pačlověky, Moana) jako vůdkyně mentaliců Tellem Bond a Nimrat Kaur (Městečko Pines, Ve jménu vlasti) jako pravnučka Hariho Seldona Yanna. V seriálu si zahráli rovněž Isabella Laughland jako bratr Konstanta, Kulvinder Ghir jako Poly Verisof, Ella-Rae Smith jako královna Sareth, Holt McCallany jako Warden Jaegger Fount a Dimitri Leonidas jako Hober Mallow.
Apple TV+ letos v žánru sci-fi nabízí několik seriálů. Drama Předzvěsti o změnách klimatu, retrofuturistické Za světlými zítřky!, postapokalyptické mysteriózní Silo a závěrečnou řadu psychologického thrilleru Servant M. Nighta Shyamalana.