Vymítač ďábla

76%
Vymítač ďábla
Plakát traileru

Seriálové verze kultovního hororu.





martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Seriál o vymítání ďábla už svým názvem, motivem a desingem předznamenává spojitost s dnes již klasickým a po obsahu na svou dobu i velice vyjímečným snímkem z roku 1973. Jestli jde o další příběh nebo dokonce o volné pokračování v seriálové verzi prozradí až samotné dějství. Očekávání bylo velkolepé, ale bohužel se jedná v jistých okolnostech o zklamání. Všechny díly mají pomalé tempo a hned první čtyři svou nudností nutí až k zívání. Další už jsou dramatičtější, ale po celkové stránce jinak také nic moc. Scénář je pro seriál velice chudý, což je bohapustá chyba. Kdyby se k tomu ještě vynechali zbytečnosti, vystačilo by to na další celovečerák. Stopáž je na osm dílů tak hodnotná, že nemůže být problém toho náležitě využít. Bohužel, nestalo se. Na druhou stranu je děj bez potíží uchopitelný, takže nenutí u toho přemýšlet. No, uvidíme jestli vznikne druhá řada, která tak nízko položenou laťku zase o něco zvedne.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Něco nového na koukání co sice zabaví a zaujme, ale trochu tam něco pokulhává. Ale tajemno je zajímavé, to se musí pochválit na rozdíl od těch nudných a nezajímavých seriálů.
Pas
Pas
6 225 bodů
2.5
Vymítač Pomalé, nudné ,nezáživné spíš pojaté jako komorní drama fráterníka se svými vlastními démony. Pokud by to zkrátili cca na 90 minut a udělali z toho celovečerní biják potom by to mohlo vyznít podstatně lépe.

Dodatečné informace

Původní název:
The Exorcist (více)
  • USA Vymítač ďábla
  • USA The Exorcist
Země původu:
USA
Čeština:
Vymítač ďábla je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch