Futurama se vrátí už v červenci. Nebude se párat s bitcoiny ani s cancel culture

Futurama se vrátí už v červenci. Nebude se párat s bitcoiny ani s cancel culture
Futurama | Hulu
V prvním dvacetivteřinovém spotu stanice napevno přislíbila novou várku deseti epizod, která odpremiéruje v týdenních intervalech již od 24. července tohoto roku. Později bude následovat ještě druhá desítka.
Jedná se o sérii číslo 11, pokud Futurama filmy rozdělené na části považujete za samostatné řady. Požadavek producentů natočit snímky tak, aby se daly pro televizi rozsekat, mimochodem zásadně přispěl k jejich nepovedenosti. Jinak jde teprve o sérii číslo 8.
Futurama: teaser trailer | Hulu
Tvůrci slibují, že návrat Futuramy není ostrým restartem. Publikum se může těšit na pokračování předchozích dějových linek, jež byly vzhledem k neslavnému druhému zrušení utnuté velmi neuspokojivým způsobem. Zároveň se však má vrátit oddělenější serializované vyprávění a každá epizoda má mít svůj vlastní uzavřený příběh.
Futurama
Futurama
85%
Stejně tak by Futurama neměla myšlenkově zůstat v nultých letech. Tvůrci slibují, že se budou zabývat budoucností vakcín, bitcoinu, cancel culture a streamovacích služeb. Bude zajímavé vidět, jak se poperou s časovým posunem, protože jejich parodická vize budoucnosti vychází z doby, která je dnes sama o sobě archaická. Simpsonovi se nikdy zcela nevypořádali s vývojem a Homer Simpson se smartphonem v ruce nikdy nevypadal přirozeně. Uvěříme nový normál Fryovi, Benderovi a jejich partě?
Počítat můžeme s dabéry Billym Westem, Katey Sagal, Tress MacNeille, Mauricem LaMarchem, Lauren Tom, Philem LaMarrem a Davidem Hermanem. Fanoušky a fanynky původně vyváděla z míry absence Benderova dabéra Johna DiMaggia, i on se však nakonec vrací.

Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?
Ostatní14. 5. 2023
Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?