Stallone zdaleka nekončí - hodlá oživit Cobru a možná nejen jeho!

Stallone zdaleka nekončí - hodlá oživit Cobru a možná nejen jeho!
Kobra / Tango a Cash | Warner Bros.
Fanoušci akčních osmdesátek mají tu scénu pevně vpálenou do sítnice, ale pokud náhodou trpíte extrémní zapomnětlivostí, nebo jste teenager, který Slye objevil v posledních letech, ten moment vám dáme (a ano, s chutí!):
Stallone v posledních letech nelenil. Rozjel si slušně hned několik sérií (ať už staronových nebo úplně nových), přičemž nyní se mu řada z nich uzavřela. S Rockym se dle svých slov oficiálně rozloučil, s Rambem to samé, u Plánu útěku už nikdo další díl nechce a čtvrtí Expendables se po slabé trojce pořád odkládají. Sly tak potřebuje něčím vyplnit budoucí rozvrh a protože největší úspěch zatím slavil s oživováním starých značek, dává smysl, že bude v tomhle trendu pokračovat. A první pán na holení je Marion Cobretti!
Ostatně, již koncem osmdesátých let se měla Kobra dočkat dvojky, ale tržby nedopadly úplně podle představ a Sly nakonec přešel k jiným projektům. Nyní to vypadá, že se fanoušci konečně dočkají, přičemž hlavní autorskou silou (vyjma Stalloneho) by měl být Robert Rodriguez (Sin City - město hříchu, Alita: Bojový anděl). A teď to začne uhýbat nečekaným směrem.
Sylvester Stallone
Kobra
Chystané pokračování bude současně tak trochu reboot (ve stylu Jumanji) a nepůjde o film, ale televizní seriál. O hlavní hvězdě se informace rozchází. Jednou z variant je, že si Sly zahraje v celé show hlavní roli, podle jiných předá v pilotním díle otěže někomu jinému. O produkci se každopádně postará jeho Balboa Productions, herec uvedl, že k projektu přizval "starou partu, která na tom tehdy pracovala" a rád by show dostal na některou z populárních streamovacích služeb. Tolik ke Kobře. Ale ještě neodcházejte.
Stallone s Rodriguezem totiž současně zvažují ještě to, že by se vrhli na pokračování kultovního akčňáku Tango a Cash z roku 1989, v němž se v hlavních rolích špičkoval Sly s Kurtem Russellem. I za tenhle návrat by se fanoušci určitě nezlobili, Russell ale zatím nemá o návrat k roli Cashe zájem. To se ale může změnit, až bude mít Stallone v ruce i nějaký nástřel děje (v téhle fázi je podle všeho na stole jen samotná myšlenka na pokračování).
Kurt Russell, Sylvester Stallone
Tango a Cash | Warner Bros.