Ash vs Evil Dead má první plakát a upoutávku!

Ash vs Evil Dead má první plakát a upoutávku!
Restart si navíc v kinech nevedl (pokud jde o tržby) vůbec špatně, díky čemuž byla krátce po premiéře ohlášena dvojka. A pak se dlouho nic nedělo. Po téměř roce vyšlo najevo, že sequel nebude (těžko říct proč) a místo toho se stal malý zázrak - Sam Raimi, duchovní otec a režisér Evil Dead trilogie, začal pracovat na novém dílu s Brucem "Ashem" Campbellem v hlavní roli.
Napřed bylo ve hře přímé pokračování Armády temnot (což je název třetího Evil Dead). Místo toho se nakonec dočkáme desetidílného seriálu z produkce stanice STARZ, která nově uvolnila na Ash vs Evil Dead první plakát a teaser trailer. Seriál by měl mít premiéru v druhé polovině letošního roku
ash-vs-evil-dead-ma-prvni-plakat-a-upoutavku
Ash vs Evil Dead bude navazovat na zmíněnou Armádu temnot - Ash (Bruce Campbell) strávil posledních 30. let vyhýbáním se zodpovědnosti, zralosti a hrůzám ze světa zla. Když začne hrozit, že zákeřná epidemie zničí celé lidstvo, musí Ash oprášit své schopnosti – je totiž naší poslední nadějí.
Dalšími postavami seriálu budou tajemná Ruby (Lucy Lawless), jež veří, že za propuknutím nákazy stojí právě Ash, zneuznaná policistka Michiganského státu Amanda Fisher (Jill Marie Jones), která chce Ashe najít proto, aby dokázala, že jí zavraždil partnera, Pablo Simon Bolivar (Ray Santiago), naivní imigrant, z něhož se stane Ashův sidekick a Kelly Maxwell (Dana DeLorenzo), náladové divoké dítě, snažící se předstihnout vlastní minulost.
Níže se můžete podívat na slíbený teaser trailer:
Armáda temnot