Ash vs Evil Dead

84%
Ash vs Evil Dead

Ash strávil posledních 30. let vyhýbáním se zodpovědnosti, zralosti a hrůzám ze světa zla. Když začne hrozit, že zákeřná epidemie zničí celé lidstvo, musí Ash oprášit své schopnosti – je totiž naší poslední nadějí.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Miluju sérii Evil Dead a i proto byla mé očekávání na maximu. Nemůžu tomu uvěřit,ale já dostal ještě o něco víc,než jsem očekával. Bruce Campbell je na vrcholku svých komediálních sil,které ukázal již ve filmu Jmenuji se Bruce kde také válel. Celkově bylo obsazení na jedničku a potěšila i role pro Lucy Lawless. Vynikající vtip,který byl místy geniální a místy absurdně hnaný až do extrému,ale nikdy nenudil. Navíc ty potoky krve a gore scény tomu dodávají ty pravé grády,které máme my fanoušci rádi.
ballrog
ballrog
21 454 bodů
9
Jako fanoušek sice nemohu hodnotit níž, než na kolik jsem kliknul, i když bych - a to bez debat - níž hodnotit měl. Ashe mám zažranýho pod kůží už jako Bruce z původního Within the woods, Evil Dead potom určitě nejen pro mě zůstane top horrorem všech dob. Začátek série dokonalej, relativně krátkou cestou k finále to ale poztrácelo většinu toho, čím to na začátku Raimi ozdobil. Škoda.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Kamenujte mě, smějte se mi, ale já jsem na této sérii doslova vyrostl a když se moji oblíbenci rozhodli Ashe poslat na televizní obrazovku, tak jsem od toho nic nečekal. Naopak. Ale výsledek předčil má očekávání. Sam Raimi se vrátil k režii u pilotní epizody, která je majstrštykem a i další díly drží laťku hodně vysoko. Prostě staromódní pecka s opravdovou krví!


Dodatečné informace

Původní název:
Ash vs Evil Dead (více)
  • USA Ash vs Evil Dead
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné