Akční pecka Zátah dostane remake od Postradatelného režiséra

Akční pecka Zátah dostane remake od Postradatelného režiséra
Vlevo Liam, vpravo Chris.
Kdo americkou verzi natočí? Podle nejnovějších zpráv režisér Patrick Hughes, který aktuálně pracuje na Expendables. To je zajímavá volba minimálně z toho důvodu, že vlastně ještě ani nemá svůj první velký film v kinech a už se mu rýsuje další příležitost. Berme to jako dobré znamení, že na Postradatelných 3 odvedl tak dobrou práci, že ho chtějí i jinde. Je spíše otázkou, jakým způsobem bude film pojat. V originále se hodně bojovalo stylem Pencak Silat, to ale v případě remaku nejspíš platit nebude. Proč?

Trailer na původní film:

Protože již kolují drby o obsazení klíčových rolí - mohli by si je zahrát bratři Chris a Liam Hemsworthovi (aka Thor a Gale z Hunger Games). A ti, pokud je mi dobře známo, nejsou zrovna vyškoleni v bojových uměních.
akcni-pecka-zatah-dostane-remake-od-postradatelneho-rezisera
Vlevo Liam, vpravo Chris.
Otázka, zda má tenhle remake smysl, je víceméně zbytečná. A ne proto, že se škodolibě nabízí "remaky smysl nemají". Jde spíše o to, že v americkém pojetí dostane krvavý zátah jednotky SWAT na drogového bosse ve výškové budově nepochybně úplně jiný nádech. Při troše štěstí se bude na co dívat.