S dotočením Rychle a zběsile 7 by mohl pomoci mladší bratr Paula Walkera

S dotočením Rychle a zběsile 7 by mohl pomoci mladší bratr Paula Walkera
Když svět zasáhla tragická smrt Paula Walkera, bylo otázkou, jak to vlastně bude s budoucností série Rychle a zběsile. Paul nestihl v právě natáčeném sedmém dílu dokončit všechny své scény a tudíž se 1) buď musel přepsat celý scénář, což by Paulovu účast zmírnilo na minimum, nebo 2) využít dvojník, jehož obličej by byl doladěn CGI efekty. Před pár dny oblétla svět zpráva, že Chris Morgan zkouší scénář přepsat tak, aby Paulova postava Brian řemeslo opustila a tím se s každým mohla rozloučit. Jde o rozumné a fanoušky žádané řešení, i to ale bude vyžadovat sáhat počítačových triků.
A nyní se rýsuje zajímavé řešení. S dotočením scén by mohl pomoci Cody Walker, Paulův mladší bratr, který se živí jako kaskadér a je mu docela podobný. Zdroj k této informaci dodává: "Mohou točit Codyho ze strany a z dálky, a když bude třeba udělat záběr na Paulův obličej, nastoupí CGI."
s-dotocenim-rychle-a-zbesile-7-by-mohl-pomoci-mladsi-bratr-paula-walkera
Studio Universal intenzivně komunikuje s Paulovou rodinou, aby se povedlo vše dořešit s co největším citem. Zapojení jeho bratra by tudíž dávalo i smysl.