Tvůrci Rychle a zběsile oznamují návrat ztraceného syna a dávají naději na další 2 díly!

Tvůrci Rychle a zběsile oznamují návrat ztraceného syna a dávají naději na další 2 díly!
Pro zastánce akční automobilové série však máme kromě této informace hned několik novinek, které je mohou potěšit. Nejdříve prozradíme, že ačkoli se kamery i motory teprve zahřívají, už je k dispozici první fotografie z natáčení, na které jsou ústřední hrdinové - Vin Diesel a Paul Walker, jak zmyšleně hledí na vodní hladinu. O čem přemýšlejí se můžeme zatím jen dohadovat... možná i o tom, že rodina Doma Torreta dostala v posledním díle 2 rány a že počet členů jeho týmu je o dvě místa chudší. Podle scenáristů právě o toto půjde Jasonovi Stathamovi alias Ianovi Shawovi, který se hodlá pomstít za smrt bratra a Torreta i jeho rodinu zprovodit ze světa...
Níže se můžete podívat na první dvě fotky z natáčení:
Vin Diesel, Paul Walker
Vin Diesel, Tyrese Gibson, Paul Walker
Velmi zajímavé je herecké složení nováčků, kteří se v režii Jamese Wana představí. Podle jejich jmen půjde nejen o auta, ale nejspíše znovu dojde i na pěsti, neboť se na plátně objeví bojová legenda Tony Jaa, olympionička v judu Ronda Rousey (ta se mimochem představí i v Expendables 3) a společně s nimi i Djimon Hounsou, Kurt Russell a Nathalie Emmanuel.
Kromě výše zmíněných herců se do svých rolí vracíVin Diesel, Paul Walker, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Dwayne Johnson, Jordana Brewster a POZOR - vrací se i Lucas Black do role Seana Boswela z Tokyjské jízdy. Lucasův návrat je pro fanoušky asi nejzajímavější. Podle zpráv ho jeho smlouva zavazuje k účasti i na osmém a devátém dílu série!
Lucas Black (I), Sung Kang
Celá série Rychle a zběsile je finančně velmi úspěšná, zvláště pátý a šestý díl přinesly studiu tučné zisky, takže pokud se sedmičce povede to samé, je cesta k dalším dílům pěkně umetena a připravena. Milá představa, že? :-)