Dlouho odkládaný akčňák s Tomem Hardy se snad blíží. Několik let ležel v šuplíku

Dlouho odkládaný akčňák s Tomem Hardy se snad blíží. Několik let ležel v šuplíku
Havoc | Netflix
Hlavního hrdinu příběhu o drsném detektivovi, který se musí probojovat zločineckým podsvětím až k unesenému synovi vlivného politika, si totiž zahrál Tom Hardy. Jeho postavu čekají nejen rozmanité bitky a přestřelky, ale i odhalování temných zákoutí korupcí prolezlého města. V dalších rolích uvidíme Foresta Whitakera, Timothyho Olyphanta či Luise Guzmána.
Tom Hardy
Tom Hardy

Herec, Režisér

Především však jde o projekt chváleného Garetha Evanse, podepsaného hlavně pod dvojicí choreograficky opulentních akčňáků Zátah (The Raid, 2011 a 2014) či seriálem Gangs of London (2020). Evans k filmu Havoc napsal i scénář a rovněž jej zaštítil producentsky. Snímek byl určen na Netflix, ten jej však už několik let drží v šuplíku.
Spekulovalo se jednak o tom, že Evans zcela v souladu se svým zvykem tráví ohromné množství času ve střižně, zároveň se však hovořilo i o nutných dotáčkách, jež měly probíhat počátkem loňského roku. V každém případě jeho a Hardyho fanoušky šokovalo, když se film neobjevil v netflixovském výhledu titulů pro letošní rok, který společnost zveřejnila začátkem února.
Havoc
Havoc | Netflix
Podle insiderských informací webu World of Reel bychom se však díla nakonec přece jen mohli dočkat, a to někdy ke konci letošního roku. Pokud by to byla pravda, jednalo by se o jednu z nejzajímavějších netflixovských premiér, a tak nezbývá než doufat, že se problémy spojené s tímto projektem už chýlí ke konci. Od Evanse jsme totiž od zmíněných Gangs of London nic neviděli a další akční nářez by tak po několikaleté pauze jistě přišel vhod.
Zatím si můžete připomenout druhý Zátah na platformě HBO Max či Gangs of London na SkyShowtime. Podívejte se také na náš žebříček nejlepších akčních filmů.
Zdroje: World of Reel, Deadline