Gangs of London

81%
Gangs of London
Když je zavražděn šéf zločinecké organizace Finn Wallace, tak náhlá mocenská prázdnota způsobená jeho skonem ohrožuje křehký mír ve složité síti konkurenčních gangů působících ve ulicích města. Nyní je na dosud truchlícím a značně impulzivním Seanovi Wallacovi, aby obnovil kontrolu nad podsvětím a našel ty, kteří jsou zodpovědní za smrt jeho otce.




Recenze: Gangs of London

Kinobox.cz
90%

Možná nikdo jiný nedokáže v dnešní době udělat z pouhých mlátiček, stříleček či explozí podívané natolik strhující, že dokáží zásluhou svého ztvárnění (viz špičková práce s kamerou a mistrovská bojová choreografie) divákovi opakovaně vyrážet dech a nechat ho nevěřícně zírat na obrazovku.


Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
4
Celá první série bavila a ač tím nejsem natolik okouzlen, protože mě příliš nebavil protagonista, tak to má nadstandarní úroveň. Skvělá choreografie akčních scén a relativně funkční a dobře rozfázovanej příběh - kterej jsem však po dvou letech od shlédnutí úplně zapomněl, což taky o něčem vypovídá. Druhá série bavila podle očekávání o něco méně. Opět tam jsou skvěle zpracované akční scény, ale problém je v tom, že jsem nějak nenašel důvod pro to, proč by mě mělo zajímat, co se s jakoukoliv postavou stane.

Dodatečné informace

Původní název:
Gangs of London (více)
  • Velká Británie Gangs of London
Země původu:
Velká Británie
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch