Marvel odhalil obsazení nové Fantastické čtyřky. Hvězda Star Wars opravdu nechybí

Marvel odhalil obsazení nové Fantastické čtyřky. Hvězda Star Wars opravdu nechybí
Fantastická čtyřka: Silver Surfer | Twentieth Century Fox
Jako velitel týmu Reed Richards se objeví Pedro Pascal (známý hlavně díky seriálům Mandalorian a The Last of Us), postavy neviditelné Sue Storm se chopí Vanessa Kirby (Koruna, Hobbs & Shaw), jejího ohnivého bratra Johnnyho si zahraje Joseph Quinn (Stranger Things) a obludný silák Ben Grimm vystoupí s tváří Ebona Moss-Bachracha (Medvěd). Marvel tato jména oznámil na svém instagramovém profilu a spoustu fanoušků tím šokoval – po mnoha měsících spekulací se totiž celé představení odehrálo nečekaně prostřednictvím jedné fotky.
Fantastic Four
Fantastic Four
AI
72%
Nové dobrodružství kvarteta ozářených vědců bude režírovat Matt Shakman (spojený hlavně se seriálem WandaVision), pod scénářem jsou podepsaní Josh Friedman, Jeff Kaplan a Ian Springer. Původně se měl režie ujmout Jon Watts, zodpovědný za poslední (a velmi úspěšnou) spider-manovskou trilogii, nakonec však od projektu, ohlášeného už v roce 2019, odstoupil.
Fantastická čtyřka tedy zřejmě bude druhým z pěti filmů, které mezi lety 2025 a 2027 vytvoří šestou fázi marvelovského univerza či přesněji multiverza. Právě hrátky s paralelními světy totiž umožní k hrdinům známým z Avengers připojit další skupinky postav, do čehož tato superhrdinská čtveřice skvěle zapadá. Uvidíme, zdali její filmové příhody dopadnou (konečně) nadstandardně dobře.
Než se více dozvíme třeba o příběhu, můžete se podívat na náš žebříček nejlepších komiksových filmů.
Zdroj: Deadline, ScreenRant