První fotky z očekávaných Predators!

První fotky z očekávaných Predators!
prvni-fotky-z-ocekavanych-predators-1
Druhý díl s Danny Gloverem v hlavní roli nedostál očekáváním a nadějné crossovery se sympaťákem s kyselinou místo krve dopadly doslova tragicky. Vetřelec vs. Predátor doplatil na naivní zápletku a zacílení na mladší publikum. Tržby nicméně nebyly nejmenší. Studiu došlo, že je třeba myslet hlavně na fanoušky a dali krvi zelenou. Špatným nápadem naopak bylo nechat snímek režírovat fanoušky. Debutující bratři Strauseovi možná nepostrádali patřičné nadšení, z kultu každopádně udělali tupou vyvražďovačkou s neuvěřitelně špatným střihem. Legendy padly. Vetřelce zachránil Ridley Scott, když se nechal ukecat k natočení prequelu (s kteroukoli menší rybou do toho studio jít nechtělo). Predátora se již od poloviny devadesátých let snažil zachránit Robert Rodriguez. Když tehdy přišel za studiem se scénářem trojky, nikdo neměl zájem. Když to zkoušel později, bylo studio chtivé po přímém boji dvou hororových ikon, sólovka nikoho nezajímala. A po katastrofálním druhém crossoveru byl Predátor téměř odepsán.

Rodriguez je naštěstí dostatečně vytrvalý autor. Pokračování přepsal na svěží restart a s takovým už si studio dalo říct. Predators se tak konečně natáčejí a musíme jen doufat, že byl režisér Nimród Antal (Motel smrti, Revizoři) vybrán oprávněně. Líbí se vám první fotografie? Věříte v návrat ve velkém stylu, nebo se blíží další průšvih? Doufejme v to lepší. Tohle už by Predátor nepřežil.
prvni-fotky-z-ocekavanych-predators-2
prvni-fotky-z-ocekavanych-predators-3
prvni-fotky-z-ocekavanych-predators-4
prvni-fotky-z-ocekavanych-predators-5
Víte že?...
... Predátor původně vypadal jako tuctové béčkové monstrum s jedním okem? Teprve když testovací záběry ukázaly, že příšera nefunguje, doporučil Arnold Schwarzenegger animátora Stana Winstona. Ten má také největší podíl na stvoření legendárního válečníka z vesmíru.