Českým filmem dvacetiletí je...

Českým filmem dvacetiletí je...
ceskym-filmem-dvacetileti-je-1
Kdoby tak asi mohl být nejlepším polistopadovým filmem? Dvanáctinásobný laureát Českého lva eastern Je třeba zabít Sekala? Divácké megahity typu Tankového praporu, Kolji či Bathory? Nebo snad snímky, které už dnes považujeme za kultovní jako třeba Kouř, Jízda či Pelíšky? Je to jen na vás.
Hlasujte na adrese http://www.kinobox.cz/ceskylev/ankety, kde také najdete řadu dalších anket. O nejoblíbenějšího (žijícího) českého herce a herečku, o nejoblíbenější (žijící) filmovou dvojici, nejlepší český film loňského roku (ať o všem nerozhodují jen akademici), nejoriginálnější český polistopadový film (zkrátka kdo šel nejvíc hlavou proti zdi a stojí za to mu tu bouli pofoukat) a nejlepší českou sci-fi/fantasy všech dob (možná se budete divit, kolik kousků se v tomhle žánru u nás vlastně urodilo).
Všichni, kdo budou hlasovat a navíc uvedou svoji e-mailovou adresu či telefonní spojení, budou zařazeni do slosování o celou řadu atraktivních cen. Ať už to jsou kosmetické balíčky od společnosti Oriflame, batohy, tašky, mikiny a brašničky přes rameno od společnosti Telefónica O2, kolekce 5 DVD s filmy oceněnými Českým lvem od společnosti Bontonfilm, poukazy na zboží od společnosti Baťa či vstupenky do kina od společnosti Palace Cinemas.
Výsledky všech anket budou vyhlášeny na nominačním resp. hlavním večeru Českého lva.