Hollywood našel novou Supergirl. Zahraje si ji hvězda Rodu draka

Hollywood našel novou Supergirl. Zahraje si ji hvězda Rodu draka
Rod draka (2021) | HBO
Známou komiksovou superhrdinku si zahraje mladá talentovaná herečka Milly Alcock, která na sebe předloni výrazně upozornila rolí mladé Rhaenyry Targaryen v úvodních dílech fantasy hitu Rod draka. Již v té době se o ní mluvilo jako o velkém talentu a řada diváků litovala, že se kvůli časovému skoku v ději musí s herečkou rozloučit. Jenže jak se zdá, tak v následujících letech o Alcock ještě hodně uslyšíme. Její obsazení do role Kary Zor-El aka Supergirl potvrdil sám James Gunn.
Superman
Superman
AI
67%
O možném obsazení Milly Alcock se spekuluje již několik dní, dostala se totiž do finálového kola castingu společně s herečkou Meg Donnelly. Nakonec je to ale právě hvězdička z Rodu draka, kdo bude podle Gunna dokonalou Supermanovou sestřenkou a z jejího obsazení je na sociálních sítích nadšený.
Nová Supergirl by se měla dočkat vlastního filmu Supergirl: Woman of Tomorrow, jehož přípravy postupují podle webu The Hollywood Reporter dopředu rychleji, než se čekalo a natáčet by se mohlo začít ještě letos. Tedy pokud se do té doby najde k projektu režisér či režisérka. Ještě předtím by se však nová hrdinka mohla komiksovým fanouškům alespoň krátce představit ve snímku Superman: Legacy, jimž James Gunn odstartuje novou éru filmů ze světa DC.
Rod draka
Rod draka | HBO
Gunn pak zdůrazňuje, že chce ve svých filmech ukázat velký rozdíl mezi Supermanem a jeho hrdinnou sestřenkou. Zatím Clark Kent vyrůstal od narození mezi lidmi a je tedy plný naděje a optimismu, Kara 14 let sledovala smrt svých blízkých a zkázu Kryptonu, což ji logicky velmi poznamenalo. Alcock pak roli „přebírá“ po dvou nedávných představitelkách. Sasha Calle na sebe loni ve Flashovi příliš pozornosti nestrhla, Melissa Benoist ze seriálové Supergirl si ovšem přízeň části komiksových fandů získala. Uvidíme, jak to bude s „pláštěnkou“ a v modrém obleku slušet bývalé člence rodu Targaryenů.
Zdroj: The Hollywood Reporter