Supergirl

59%
Supergirl

Dvanáctiletá Kara Zor-El byla seslána na Zem z Kryptonu, který byl již na pokraji rozpadu. Nalezne ji rodina Danversových, díky které se naučí skrývat své kryptonské schopnosti a je veřejnosti známa jako Kara Danvers. Ve svých 24 letech je nucena použít své schopnosti kvůli katastrofě. Po svém hrdinství se rozhodne pokračovat pro prospěch obyvatel Země.





FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7.5
Když zklame nová řada arrowa, tak asi nejlepší náhrada...
roque
roque
2 923 bodů
6.5
Tak jsem si řekla, že tento seriál zkouknu. Zatím jen první sérii a musím říci, že to až tak špatné není. Trochu mi vadily ty náznaky, narážky na Supermana, že se tam objevil jen z dálky nebo rozmazaně, ale v druhé snad už i má být. Snad každá epizoda má dobře vymyšlený závěr, napívaně, že člověk neodolá a hned si jde pustit další díl. Za to jim patří plus.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
6.5
Pilot překvapivě o dost lepší, než trailer naznačoval. Přesto Supergirl nesahá ani po kotníky svým seriálovým bratrům. Zatímco Arrow udělá z jedněch z hlavních postav lesbičky, nikdo ani nemrkne. Arrow i Flash mají po svém boku ženské partnerky a superhrdinky, o Agents of SHIELD ani nemluvě, a nedělají z toho velké "haló", avšak jakmile se v National City objeví ženská hrdinka, tvůrci o tom musí mluvit alespoň třikrát během deseti minut... Supergirl je hodně daleko od super, jak se dalo očekávat, ale druhou šanci si zřejmě zaslouží...

Dodatečné informace

Původní název:
Supergirl (více)
  • USA Supergirl
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné