Kosmonaut z Čech s vtipálkem Sandlerem v prvním traileru. Láká na opojné sci-fi

Kosmonaut z Čech s vtipálkem Sandlerem v prvním traileru. Láká na opojné sci-fi
Kosmonaut z Čech | Netflix
Kosmonaut z Čech vypráví příběh Jakuba Procházky, jenž se pod záštitou Evropské vesmírné agentury vydává prozkoumat tajuplnou mlhovinu, jež se objevila mezi Zemí a její pekelnou sestrou Venuší. Depresivně osamělou cestu však naruší pavoukovitý mimozemšťan, který je překvapivě zběhlý ve vedení dlouhých existenciálních dialogů.
Kosmonaut z Čech
Kosmonaut z Čech
64%
Hlavní role filmu v produkci Netflixu za 40 milionů dolarů se chopil komik Adam Sandler. Jeho jméno je spojeno předně s některými z nejhorších, nejlínějších a nejtrapnějších komedií, jaké lidstvo spatřilo. Přesto, nebo možná právě proto se má tendenci jednou za čas hecnout a vzít roli, jíž nám vytře zrak. Aby nám dokázal, že příšerné filmy netočí proto, že to jinak neumí, ale protože prostě chce!
Kosmonaut z Čech: trailer | Netflix
Publikum, jež je méně zvyklé na jeho skvělé výkony v chválených filmech jako Opilí láskou (Punch Drunk Love) či Drahokam (Uncut Gems), bude možná v šoku z toho, jak seriózně trailer působí. Slibuje kontemplativní komorní drama, kde se z šedivého interiéru dostaneme především jen vzpomínek a nejspíš i jakýchsi vizí. Vzpomenout lze na ikonické Tarkovského Solaris o planetě, jež ve vizích plní lidem jejich sny.
Krom Sandlera se dočkáme dalších áčkových herců jako Carey Mulligan, Paula Dana či Isabelly Rossellini. Jak snímek dopadne, a jestli máme co do činění s budoucí klasikou či kultovkou, se dozvíme již 1. března. Zatím se podívejte na žebříček nejlepších filmů katalogu Netflixu podle databáze Kinoboxu. právě na této platformě snímek vyhlížejte.