Zaklínač se vrací v animované verzi. První trailer na Sirény z hlubin je venku

Zaklínač se vrací v animované verzi. První trailer na Sirény z hlubin je venku
The Witcher: Sirens of The Deep | Netflix
Ne, nebudeme hovořit o nepovedeném seriálu Zaklínač: Pokrevní pouto (The Witcher: Blood Origin, 2022), ale o animované verzi. Snímek Zaklínač: Vlčí sen (The Witcher: Nightmare of the Wolf, 2021) se publiku líbil a získal vysoké hodnocení. A na tento úspěch chce Netflix opět navázat. Animák Zaklínač: Sirény z hlubin (The Witcher: Sirens of the Deep, 2024) vyjde na konci roku 2024. A právě k němu v rámci Geekweeku (trvá od 6. do 12. listopadu) na Netflixu vyšel první teaser trailer.
The Witcher: Sirens of the Deep: teaser trailer | Netflix
Děj Zaklínače: Sirény z hlubin bude vycházet z příběhu Andrzeje Sapkowského Trochu se obětovat z knihy Meč osudu. Čtenářky a čtenáři jej označují za jednu z nejlepších zaklínačských povídek, takže před tvůrci stojí velká výzva. Geralt v ní má za úkol vyšetřit sérii útoků v přímořské vesnici. Nečeká však, že jakmile dorazí, ocitne se uprostřed dávných sporů mezi lidmi a mořskými tvory, natož že bude muset dělat překladatele mezi mořskou pannou a zdejším knížetem. Problémy se kupí a řezník z Blavikenu musí vše vyřešit dřív, než dojde ke konfliktu vedoucímu k válce...
Hlas Geraltovi z Rivie propůjčí Doug Cockle, který Bílého vlka namluvil i pro videohry, Yennefer a Marigolda nadabují Joey Batey a Anya Chalotra. Režíruje Kang Hei Chul a Andrzej Sapkowski působí jako kreativní konzultant.

zdroj: Netflix / Animation Magazine
Podívejte se na nejlepší animované filmy podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.