The Beekeeper: Jason Statham má konečně vlastního Johna Wicka, první trailer nešetří brutalitou

The Beekeeper: Jason Statham má konečně vlastního Johna Wicka, první trailer nešetří brutalitou
The Beekeeper | MGM
The Beekeeper
The Beekeeper
60%
Pořádnou sólovou sérii neměl Statham od Kurýra. The Beekeeper (neboli Včelař) by, minimálně dle traileru, mohl být konečně oním akčním zářezem, kterým se blýskne čistě on. Statham hraje bývalého agenta mocné a tajné organizace známé jako Včelaři. Když si jeho blízký člověk vezme život, protože se stane obětí obřího podvodu, Stathamův hrdina se rozhodne vypálit sídlo zlotřilé společnosti do základů. Doslova. A to je jen začátek, na jehož konci hodlá potrestat každého, kdo za scamem stojí.
The Beekeeper: trailer | MGM
Dějově je The Beekeeper jedno klišé za druhým, v tomhle případě jde nicméně o formu. A akce v traileru vypadá špičkově. Stejně tak potěší hrdinův nekompromisní přístup, s jakým k věci přistupuje. Zdá se, že režírující David Ayer (Training Day, Králové ulice, ale také první Sebevražedný oddíl a Výběrčí daní) konečně našel ztracenou formu a že svým fanouškům a fanynkám nabídne hodně drsnou formu spravedlnosti.
Co nabádá k ostražitosti, je jméno scenáristy. Pod projektem je podepsaný Kurt Wimmer, který se sice kdysi blýskl Equilibriem, Ctihodným občanem a zmíněnými Krály ulice, je ale také podepsaný pod zhovadilostmi Ultraviolet a Salt, otřesnými novými Kukuřičnými dětmi a posledními Expend4bles.
Jason Statham: Než se dal na dráhu herectví, zkoušel se ve skocích do vody dostat na Olympiádu
Téma28. 7. 2021
Jason Statham: Než se dal na dráhu herectví, zkoušel se ve skocích do vody dostat na Olympiádu
Doufejme, že si společně s Ayerem tentokrát vybral lepší chvilku. Dále hrají Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman nebo Minnie Driver, americká premiéra je stanovená na 12. ledna 2024.
Pokračování Meg 2: Příkop, které si z kin odneslo téměř 400 milionů dolarů, nedávno obohatilo nabídku HBO Max. Co dalšího tam leží, zjistíte v Kinobox žebříčku nejlepších filmů na HBO Max.