„Pojďme jíst.“ Eli Roth láká na hororové díkůvzdání

„Pojďme jíst.“ Eli Roth láká na hororové díkůvzdání
Thanksgiving | Sony
Den díkůvzdání
Den díkůvzdání
61%
Otřepaný příběh o Dni díkůvzdání a vrahovi lačnícím po krvi nepřináší nic moc originálního. První teaser na slasher horor Thanksgiving letmo představí tajemné zlo a několik trpících postav v kontrastu poklidných příprav jednoho z největších amerických svátků. Vrahovi se postaví místní šerif, kterého ztvární Patrick Dempsey (Ferrari, Dítě Bridget Jonesové, Vřískot 3). Fanoušci hororového žánru jsou však zvědaví na to, jak záporák detailně vypadá a jakými způsoby své oběti likviduje, což první upoutávka částečně ukazuje.
O filmu Eli Roth možná v žertu prvně uvažoval už v roce 2007, když fiktivní trailer na neexistující slasher Thanksgiving běžel mezi tituly Grindhouse: Auto zabiják a Grindhouse: Planeta teror. Onu upoutávku tenkrát natáčel český kameraman Milan Chadima, který se postaral rovněž o vizuál letos dokončeného filmu. Chadima kromě toho snímal i dva díly béčkové hororové série Hostel. Tu Eli Roth částečně natáčel v České republice.
Den díkůvzdání: teaser trailer | Sony
Snímek Thanksgiving by do severoamerických kin měl dorazit 17. listopadu letošního roku. O tuzemské distribuci zatím nic nevíme.
zdroje: Kinobox, Nerdfix, Bloody Disgusting
Podívejte se na žebříček nejlepších hororů podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.