Dítě Bridget Jonesové

71%
Dítě Bridget Jonesové

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí“ hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku“. Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (Cinemart)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Kdo by to řekl,že mne třetí díl vyprávějící životní příběh Bridget Jones bude tak moc bavit. Jako by se tentokrát chtěli co nejvíce bavit a tak do filmu tvůrci narvali co největší množství gagu. Při scéně kdy Darcy a Quant nesou Bridget v náručí do nemocnice jsem regulérně brečel smíchy. Snímek krásně navázal na předešlý díl a vyhnul se vykrádání sebe sama. Za to patří velké plus.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Renée Zellweger opět v akci a opět je to slušná komedie. Je fajn, že si Bridget ve zralém věku zachovala tvář a nesklouzlo to do trapnosti. Pár veselých momentů, nechybí ani romantické pasáže, takže za mě tento film splňuje parametry dobré romantické komedie.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Lepší, než bych si troufl očekávat. Cca. pět vtipných vtipů, pár úsměvných maličkostí a pak hodně vaty a vykolejenosti. Jako konzervativní jízda pro mamky asi ok. 55 %


Dodatečné informace

Původní název:
Bridget Jones's Baby (více)
  • Francie Dítě Bridget Jonesové
  • Francie Bridget Jones's Baby
  • Francie Bridget Jones 3
  • Francie Deník Bridget Jonesové 3
  • Francie Dieťa Bridget Jonesovej
Premiéra v ČR:
15. 9. 2016
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Francie, USA, Irsko, Velká Británie
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
211,95 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Dítě Bridget Jonesové je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Dítě Bridget Jonesové


Podobné


Powered byJustWatch