Netflix už teď plánuje Vyproštění 2

Netflix už teď plánuje Vyproštění 2
Vyprostění | Netflix
Pokud jste ale dosud snímek neviděli, tak vám doporučuji přestat číst dál, neboť následující text obsahuje spoilery!!!
Jste s námi? Dobře, tak tady je zásadní informace. Ačkoliv poslední scéna je provokativně podobná Nolanovu Počátku, jak ve své recenzi poznamenal kolega Roman, vypadá to, že se v budoucnosti asi dozvíme odpověď.
Autor scénáře Joe Russo, totiž prozradil, že Netflix připravuje druhý díl s tím, že na režisérské křeslo opět usedne Sam Hargrave a Chris Hemsworth se vrací jako ostřílený žoldák.
Vyproštění
Vyproštění (2020) | Netflix
"Už jsem uzavřel dohodu o tom, že napíšu scénář k Vyproštění 2 a nyní pracujeme na tom, jak příběh vystavíme," uvedl Russo v rozhovoru pro Deadline. "Ještě nevíme, zda půjdeme v ději dál, nebo zpátky v čase. Nechali jsme totiž fanouškům pěkně otevřený konec, který vyvolává řadu otázek."
Z toho jasně vyplývá, že pokud půjdou tvůrci zpět v čase, fanouškům zůstane ona Hamletovská otázka, žije Tyler či nežije? Pokud ale vyberou možnost jít dál, je jasné, že Rakeho oživí a záhada bude jednou pro vždy vyřešena...
Tak nechme Russa napsat jeho scénář a pak se uvidí. Osobně jsem ale pro oživení, přeživší Rake bude zase ještě o chlup lepší než před poslední misí. Navíc ta poslední ho dovedla až na hranici jeho sil, další díl by měl být ještě dál, návrat v minulosti k tomu tedy moc nesedí...