Šéfka Star Wars potvrdila, že došlo ke zrušení jedné očekávané sólovky

Šéfka Star Wars potvrdila, že došlo ke zrušení jedné očekávané sólovky
Boba Fett | Lucasfilm Ltd.
U Disneyho měli se světem z předaleké galaxie velké plány. Když ale Solo shořel v kinech jak papír, bylo jasné, že nezůstane kámen na kameni.
V přípravě byla řada dalších spin-offů a odboček a bylo otázkou, které projekty tohle zemětřesení přežijí. Inu, máme tu první oběť. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy oficiálně potvrdila, že sólovka Boba Fetta, kterou měl točit zkušený James Mangold (Identita, Logan: Wolverine), je na 100% mrtvá.
A zřejmě nezůstane jen u něj. Studio se totiž místo spin-offů hodlá nyní plně soustředit na svůj vůbec první hraný seriál ze světa Star Wars. Nese název The Mandalorian a odehrávat se bude po pádu Impéria a před vzestupem Prvního řádu. V centru dění představí osamělého pistolníka operujícího na okraji galaxie i autority Nové republiky. Přestože se již točí, studio drží veškeré obsazení pod pokličkou. S jistotou víme jen to, že režisérem prvního dílu je Dave Filoni, který má na kontě animované SW seriály Klonové války a Povstalci. Premiéry bychom se měli dočkat v průběhu příštího roku.
sefka-star-wars-potvrdila-ze-doslo-ke-zruseni-jedne-ocekavane-solovky
The Mandalorian | Lucasfilm Ltd.