John Wick: Chapter 3 zveřejnil zápletku i první návrh plakátu

John Wick: Chapter 3 zveřejnil zápletku i první návrh plakátu
John Wick | Lionsgate
I díky tomu se John Wick dočkal neuvěřitelného úspěchu, ze kterého těží nejen on, ale i další projekty vycházející z jeho světa (televizní seriál a ženská verze filmu). John Wick 3 by měl mít premiéru v létě příštího roku, ale již teď máme k dispozici první verzi plakátu a oficiální popis děje:
John Wick je na útěku ze dvou důvodů – je na něj vypsaná odměna 14 milionů dolarů a porušil zákon hotelu Continental – nikdy neprolít krev na jeho půdě. John měl být popraven, ale získal hodinovou výhodu díky manažerovi hotelu Winstonovi. Johnovi bylo zrušeno členství, byl odříznut od všech zdrojů i členů. Musí tak používat poprvé sektor služeb, aby zůstal naživu a probojoval se z New Yorku.
john-wick-chapter-3-zverejnil-zapletku-i-prvni-navrh-plakatu
Návrh plakátu | Lionsgate
Režírovat bude stejně jako v případě předešlého dílu Chad Stahelski, který na adresu dalšího dílu uvedl toto: „Ve třetím díle bychom chtěli divákům ukázat více ze složitosti světa, ve kterém se John pohybuje a jehož spoustu částí jsme ve dvojce přeskočili. Chceme ukázat to, jak různě fungují vnitřní části New Yorku, drsnější a složitější detaily. O tom je přeci každodenní život. Bezdomovci, sběrači odpadků nebo čističi bot budou po premiéře asi vnímáni úplně jinak.“
Natáčení v ulicích New Yorku začalo tento týden a díky kameramanovi Danu Laustsenovi máme k dispozici i úplně první fotku z placu.
john-wick-chapter-3-zverejnil-zapletku-i-prvni-navrh-plakatu
Návrh plakátu | Lionsgate
John Wick: Chapter 3 byl měl zamířit do kin 17. května 2019.