Jodie Foster vás vítá v hotelu, který by si okamžitě oblíbil John Wick

Jodie Foster vás vítá v hotelu, který by si okamžitě oblíbil John Wick
Hotel Artemis | Marc Platt Productions
Snímek nese název Hotel Artemis, natočil ho coby svůj debut scenárista Drew Pearce (Iron Man 3Mission: Impossible - Národ grázlů) a je zasazen do roku 2028 do Los Angeles. Jodie Foster se ujala role zdravotní sestry ve speciálním hotelu, který slouží jako nemocnice pro zločince. Pokud jste členy, zajistí vám tu nejlepší možnou péči. Platí ovšem pravidla - žádné zbraně, žádné zabíjení. Jednoho večera ale dorazí ke dveřím Jeff Goldblum...
Nejsem si jistý, čím přesně si Pearce Foster získal, že ji zrovna tahle látka zlákala zpátky k herecké profesi. Nechápejte mě špatně - Hotel Artemis je přesně ten druh béčkově lahodící podívané, na kterou se vždy rád podívám (dvakrát tolik, když hlavního záporáka hraje Goldblum). Foster ale nikdy pokleslé zábavě (minimálně v rámci vlastní filmografie) nefandila. Že by se "na stará kolena" rozhodla vydat novým kariérním směrem? Nebo nás čeká podobně nečekaná žánrová pecka jako spřízněný John Wick? Odpověď bychom měli dostat letos v červenci, kdy snímek vstoupí do britských kin.
Vedle Foster a Goldbluma se dalšími návštěvníky hotelu stanou Sofia BoutellaDave BautistaSterling K. Brown, Charlie DayZachary Quinto.
Sofia Boutella, Sterling K. Brown
67b9586b