Nejvíc sexy komiksová hrdinka historie se možná vrátí pod dohledem tvůrců X-Menů

Nejvíc sexy komiksová hrdinka historie se možná vrátí pod dohledem tvůrců X-Menů
Rudá Sonja | D. E.
První angažovaný k projektu je scenárista Ashley Miller (X-Men: První třída, Thor). Jeho úkolem je pro Rudou Sonju, která se poprvé objevila v povídce The Shadow of the Vulture z roku 1934 od Roberta E. Howarda, vytvořit nový příběh. Ten by měl vycházet z populárního komiksu Rudá Sonja od Roye Thomase a Barryho Windsora Smitha, jež se nechali původní postavou Sonji z Conanova světa inspirovat a pokračovali v jejích dobrodružstvích.
bude-ashley-miller-tim-kdo-konecne-pomuze-opet-ozivit-rudou-sonju
Druhým jménem, které se kolem filmu točí, je režisér Bryan Singer (série X-Men). Ten byl sice nedávno vyhozen z placu Bohemia Rhapsody, kdy údajně kašlal na natáčení, nedodržoval termíny, případně se rovnou nedostavoval k práci, ale to samozřejmě neznamená, že by s ním nikdo nechtěl pracovat. Je tu - pravda - určitý risk, ale na druhou stranu, jestli měl někdy Singer motivaci opravdu "máknout", je to nyní. Nemluvě o tom, že Rudá Sonja pro něj byla vždy srdcový projekt (před léty se pokoušel prosadit televizní seriál).
Rudá Sonja je válečnice z fiktivního Hyborského věku, která si se svým slavným svalnatým kolegou Conanem v mnohém nezadá. K její velké oblíbenosti v oblasti komiksu (byla vyhlášena nejvíc sexy komiksovou hrdinkou historie) jistě přispěly její uhrančivě rudé vlasy a také velmi netradiční oděv – brnění v podobě bikin, která nemá téměř žádnou funkci a více toho odhaluje než skrývá, což Sonja využívá tím způsobem, že protivník v boji sleduje spíše její přednosti a pak už jen leží s uťatou hlavou na zemi.
Všechny předešlé snahy o natočení byly dosud neúspěšné, tak snad se milovníci této hrdinky konečně dočkají a Brigitte Nielsen najde svou nástupkyni. Její Rudá Sonja z roku 1985 (a s Arnoldem Schwarzneggerem) je zatím jedinou uskutečněnou filmovou podobou Sonjina příběhu. Pár let zpátky se pokoušel přivést Rudou Sonju k životu kultovní režisér Robert Rodriguez s Rose McGowan v hlavní roli, ale nakonec z toho nic nebylo.
Rudá Sonja
Rudá Sonja