Vzpomínáte na veleúspěšný snímek Nedotknutelní (Intouchables)? Chystá se jeho americká verze.

Vzpomínáte na veleúspěšný snímek Nedotknutelní (Intouchables)? Chystá se jeho americká verze.
Kevin Hart a Bryan Cranston
Snímek ukazuje přátelství mezi dvěma naprosto odlišnými světy. Drisse (Omar Sy), právě propuštěný z vězení, hledá práci, kde může. Jednou se tak dostane na „výběrové řízení“, kdy bohatý, ale ochrnutý, aristokrat Philippe (Francois Cluzet) shání svého ošetřovatele a opatrovníka. Drisse práci odmítne, Philippe v něm však vidí potenciál a tak jej přijme. Tím odstartuje skvělé přátelství plné umění, nemístného humoru a nevšedních starostí.
vzpominate-na-veleuspesny-snimek-nedotknutelni-intouchables-chysta-se-jeho-americka-verze
Kevin Hart a Bryan Cranston
V americké filmové společnosti The Weinstein Co. se rozhodli, že francouzský úspěch nemůže zůstat bez odezvy a ohlásili chystaný remake tohoto filmu. V roli Brisse by se měl objevit Kevin Hart, kterého známe například ze série Scary Movie nebo Fotři jsou lotři či Zpátky do ringu. Roli kvadruplegika Philippa měl nejdříve obsadit Colin Firth, ten si ale spolupráci rozmyslel a tak byla role nabídnuta Bryanovi Cranstonovi, známému z televizního seriálu Perníkový táta nebo Godzilly z roku 2014.
Jsme zvědaví, zda se americká verze filmu vyrovná té francouzské a pouze nepotvrdí nepsané pravidlo, že skvělé filmy zkrátka remaky nepotřebují.