Bude z Flashe odlehčená komiksovka?

Bude z Flashe odlehčená komiksovka?
Studia Warner Bros. a DC Comics nezahálí a začala v tichosti s výběrem nových režisérů pro své budoucí projekty. Do oka jim padli pánové Phil Lord a Chris Miller (série Jump Steet, LEGO® příběh), kteří by mohli natočit sólovku Flashe. Ten nedávno získal svého hlavního představitele, jímž se stal Ezra Miller. A ačkoliv se kvůli jeho obsazení zvedla vlna nevole ze strany fanoušků seriálu, jenž nyní běží na stanici CW a svůj nesouhlas vyjádřil i herec Stephen Amell (představitel seriálového Arrowa), žádné přeobsazení se nekoná a začátkem příštího roku by se měly rozběhnout kamery.
Studia režisérům věří, jelikož již v minulosti ukázali, že dokáží natočit takřka cokoliv a s jejich příchodem by se z Flashe mohla stát komediálně laděná komiksovka, což je zjevně záměr. Zatím ale není jisté, zda si na něj najdou čas. Pomalu chystají 23 Jump Street a Sony jim též nabídlo spin-off Krotitelů duchů. Co si nakonec režiséři vyberou, to se dozvíme v nejbližší době.
Barry Allen alá Flash by se měl podle všeho poprvé mihnout v Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. Větší roli pak bude mít v první části týmovky Justice League. Samostatný snímek je naplánován na 23. března 2018.