Studio Fox odhalilo premiéry plánovaných hitů (X-men: Days of Future Past, Den nezávislosti 2 a další).

Studio Fox odhalilo premiéry plánovaných hitů (X-men: Days of Future Past, Den nezávislosti 2 a další).
Úsvit planety opic. Andy Serkis vpravo.
Bohužel, jak už to tak bývá, dobrá zpráva jde ruku v ruce s tou špatnou, takže zatímco mutanti si pospíší, opičky se zpozdí, neboť právě s nimi si noví X-Meni prohodili předběžné datum premiéry. Je ironií, že režisér Zrození Planety opic Rupert Wyatt od dvojky odešel právě proto, že se mu nelíbilo uspěchané uvedení do kin. Zůstal by, kdyby od počátku byla premiéra až v červenci? To už se nejspíš nedozvíme, angažovaný režisér pro opičí sequel Matt Reeves (Cloverfield) má každopádně několik týdnů k dobru.
Andy Serkis, Jason Clarke
Úsvit planety opic. Andy Serkis vpravo.
Konečně už také víme, kdy půjde do kin pokračování kultovního Dne nezávislosti. Na tenhle sequel se čeká patnáct let a pořád panují jisté zmatky ohledně toho, zda bude následovat jeden, nebo rovnou dva díly (studio mění názor každé dva měsíce). Pokračování Independence Day 2 (případně ID Forever: Part 1, pokud dojde na zmíněné dva díly) každopádně dorazí do kin 3. července 2015, což znamená, že půjde v letní sezóně proti Avengers 2, Pirátům z Karibiku 5 a Star Wars: Epizodě VII. Režírovat bude znovu Roland Emmerich, přičemž potvrdil následující příběh: Snímek se bude odehrávat 20 let po událostech jedničky. Hlavním hrdinou bude nevlastní syn Willa Smithe a vrátí se Bill Pullman jako prezident Whitmore. Scénář napsal James Vanderbilt. Kdo se se mnou vsadí, že v hlavní roli bude Jaden Smith?
uz-tam-budem-studio-fox-odhalilo-premiery-planovanych-hitu-x-men-days-of-future-past-den-nezavislosti-2-pokracovani-zrozeni-planety-opic-a-dalsi
Michael Fassbender je nadějí pro hry na velkém plátně. Bude z Assassin's Creed hit?
Na konec jsme si nechali adaptaci populární herní série Assassin’s Creed s Michaelem Fassbenderem, která by konečně mohla zlomit prokletí videoher na velkém plátně. Snímek půjde dostat do kin 19. června 2015. Inu, čekají nás samé zajímavé filmy. Na který ze zmíněných se těšíte nejvíce?