Star Wars, Matrix nebo Vetřelec? Seznamte se s nejlepšími sci-fi snímky

Star Wars, Matrix nebo Vetřelec? Seznamte se s nejlepšími sci-fi snímky
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)
Star Wars: Poslední z Jediů pokračují v úspěšném tažení studia Disney, které si z předvánočních dnů každoročně dělá obrovskou filmovou událost. A zdá se, že se tak bude dít i další roky. "Poslední z Jediů" prozatím od tuzemských recenzentů obdržel velmi solidní známku 78 procent (je to víc než v případě "bokovky" Rogue One, ale o něco méně než u sedmé epizody Síla se probouzí).
John Boyega
Star Wars: Poslední z Jediů
My z Kinoboxu jsme nicméně nejvíc zvědaví, jak si "Poslední z Jediů" bude stát u vás, našich uživatelů. Přidátejte procenta a komentáře. Zatím to vypadá velice solidně, povede si ale snímek stejně dobře po prvotním "hajpu"? Nebo nadšené reakce opadnou? A jak si Star Wars: Poslední z Jediů vedou v žebříčku vůbec nejlepších sci-fi všech dob, kde jsou zahrnuty žánrovky s minimálním počtem 10 hodnocení? Zkuste naši novou redakční hru s nápovědou (místo v Top 10 a procentuelní hodnocení) a dozvíte se víc...
Znáte nejlepší sci-fi všech dob?
A třeba i něco vyhrajete. Jako motivaci dáváme do placu hned tři ceny od společnosti Gamlery, která na český trh uvádí fanouškovské předměty s filmovou a herní tématikou. O co můžete soutěžit? O stylový Star Wars batoh, čepici a ponožky. Budete cool, ale zima vám nehrozí.
star-wars-matrix-nebo-vetrelec-seznamte-se-s-nejlepsimi-sci-fi-snimky-vubec-1
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na jednu ze tří výher dosáhnout? Zúčastněte se naší nové redakční hry a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 3 výherce. Bodování soutěže uzavřeme ve čtvrtek 21. prosince v 17:00.