Jan Stehlík jr.

Jan Stehlík jr.

Autor

Články autora

  1. Výsledek prezidentských voleb v USA s sebou přinesl vlnu zajímavých filmových parodií, které se na sociálních sítích stávají hitem
    Téma9. 11. 2020
    Výsledek prezidentských voleb v USA s sebou přinesl vlnu zajímavých filmových parodií, které se na sociálních sítích stávají hitem

    Prezidentské volby ve Spojených státech byly bez pochyby jednou z nejočekávanějších událostí roku 2020. A tak velké záležitosti se většinou neobejdou bez všemožných parodií a srandiček. Jak už víme, prezidentem USA se nakonec stane demokratický kandidát Joe Biden. Nejrůznější parodie na sebe nenechaly dlouho čekat.

  2. Johnny Depp jako Grindelwald končí. Herce se zastala sama Rowlingová, která má ale také potíže
    Filmy9. 11. 2020
    Johnny Depp jako Grindelwald končí. Herce se zastala sama Rowlingová, která má ale také potíže

    Čaroděj Grindelwald patřil možná mezi nejzajímavější postavy celé série Fantastických zvířat. Dopomáhal tomu především i výkon Johnnyho Deppa. V potenciálním třetím díle série už ho ale bude hrát někdo jiný. A nic proti tomu nezmůže ani Rowlingová, která má na starosti scénář.

  3. Humorem proti koronavirové pandemii: Spider-Man ve Star Wars a dalších ikonických filmech
    Téma8. 11. 2020
    Humorem proti koronavirové pandemii: Spider-Man ve Star Wars a dalších ikonických filmech

    Přestože rok 2020 nebyl příliš veselý, na humoru to mnohým stejně neubralo. Na internetu se tak objevil populární trend, ve kterýé různí tvůrci přidávají postavu Raimiho Spider-Mana do všemožných filmů a seriálů. Vybrali jsme pro vás proto tři videa, která považujeme za jedny z nejpovedenějších.

  4. Avengers: Endgame – o zásadním momentu, který nebyl ve scénáři
    Téma7. 11. 2020
    Avengers: Endgame – o zásadním momentu, který nebyl ve scénáři

    Improvizace herců není ani ve vysokorozpočtových filmech ničím novým. Většinou však jde o nepříliš důležité momenty. V případě posledních Avengerů tomu tak nicméně nebylo. Herec Benedict Cumberbatch se rozhodl zaimprovizovat ve scéně, která rozhodla o všem.

  5. Oscarový režisér Jordan Peele chystá remake známé hororové satiry
    Filmy7. 11. 2020
    Oscarový režisér Jordan Peele chystá remake známé hororové satiry

    Jordan Peele má očividně horory v lásce. Kdo by se také divil, však mu jeden z nich vynesl i Oscara. A po uvedení očekáváného Candymana má v plánu se vrhnout na další hororový projekt.

  6. Insidious 5 potvrzen. Režírovat ho bude jeden z představitelů slavné hororové série
    Filmy6. 11. 2020
    Insidious 5 potvrzen. Režírovat ho bude jeden z představitelů slavné hororové série

    Slavná hororová série se dočká dalšího pokračování. A režie se tentokrát ujme jedna z hlavních postav série, kterou jsme mohli vidět v prvních dvou dílech.

  7. Miss Západozemí: Tyto ženy jsou největší krásky Hry o trůny
    Téma5. 11. 2020
    Miss Západozemí: Tyto ženy jsou největší krásky Hry o trůny

    I když nám seriál už před nějakou dobou skončil, mnoho fanoušků ještě stále diskutuje o všem možném. Kdo je nejlepší šermíř, nejlépe napsaná postava, atd. Mimo jiné se také hodně diskutuje o tom, která žena je z celého seriálu největší kus.

  8. Fanoušci upírů se mohou radovat. Jeden z nejúspěšnějších hororů 80. let dostane pokračování
    Filmy4. 11. 2020
    Fanoušci upírů se mohou radovat. Jeden z nejúspěšnějších hororů 80. let dostane pokračování

    Režisér Tom Holland píše scénář k pokračování slavné hororové komedie z osmdesátých let, která má zcela ignorovat události nových předělávek. A chce přivést zpět i staré známé.

  9. Co si režisér nového Sebevražedného oddílu myslí o tom starém
    Téma3. 11. 2020
    Co si režisér nového Sebevražedného oddílu myslí o tom starém

    Režisér Strážců Galaxie pracuje na další komiksové pecce, tentokrát na Sebevražedném oddílu, kterého se snad dočkáme už příští rok. Co si ale myslí o nepopulární předchozí verzi, která vyšla před čtyřmi lety?

  10. Víme, kdo byl ve skutečnosti nejdůležitější postavou v trilogii o Spider-Manovi
    Téma2. 11. 2020
    Víme, kdo byl ve skutečnosti nejdůležitější postavou v trilogii o Spider-Manovi

    Herec Bruce Campbell se objevil ve všech dílech trilogie o Spider-Manovi. Jeho role v ní ale podle něho byla natolik zásadní, že svou postavu dokonce považuje za vůbec nejdůležitější z celé série. Proč tomu tak je?

  11. Tomb Raider 2: Alicia Vikander nejspíš bude hledat skryté město Inků. Premiéra filmu je ve hvězdách
    Filmy2. 11. 2020
    Tomb Raider 2: Alicia Vikander nejspíš bude hledat skryté město Inků. Premiéra filmu je ve hvězdách

    Před koronavirovou krizí to vypadalo, že bychom se dalšího filmu o legendární mladé archeoložce s bouchačkami dočkali už brzy. Kvůli pandemii to ale vypadá, že si na pokračování počkáme. Jak dlouho? To je otázka.

  12. Dexter: Co všechno musí nadcházející série udělat, aby seriál zachránila
    Seriály1. 11. 2020
    Dexter: Co všechno musí nadcházející série udělat, aby seriál zachránila

    Přišlo to jak blesk z nebes. Nejmilovanější sériový vrah Ameriky se vrátí s ještě jednou sérií, která snad spraví onu divnou pachuť, co mnohým ještě zbyla z osmé série. Co ale všechno musí nadcházející série udělat, aby seriál uspokojivě uzavřela?

  13. Společnosti Disney se filmový pirát Jack Sparrow zprvu vůbec nelíbil. Připadal jim jako gay, který byl na place celou dobu opilý
    Téma25. 10. 2020
    Společnosti Disney se filmový pirát Jack Sparrow zprvu vůbec nelíbil. Připadal jim jako gay, který byl na place celou dobu opilý

    Kapitán Jack Sparrow zcela nepochybně tvoří duši celé populární filmové série Piráti z Karibiku. Ovšem představitelé ze společnosti Disney byli z postavy zprvu vcelku dost zhrozeni. Bizarní podání jim totiž vůbec nevonělo.

  14. Star Wars: Pomsta Jediů – George Lucas chtěl temnější zakončení původní trilogie
    Téma25. 10. 2020
    Star Wars: Pomsta Jediů – George Lucas chtěl temnější zakončení původní trilogie

    Pokud jste na tento článek klikli, tak předpokládám, že jste původní trilogii Star Wars už viděli, tudíž víte, že na jejím konci vše dobře dopadlo. Možná ale už nevíte, že George Lucas původně plánoval trilogii uzavřít jinak. A to daleko depresivněji.

  15. Dočkáme se někdy čtvrtého dílu Návratu do budoucnosti?
    Filmy23. 10. 2020
    Dočkáme se někdy čtvrtého dílu Návratu do budoucnosti?

    Návrat do budoucnosti patří mezi ty nejslavnější a nejoblíbenější filmové série všech dob. Taková sláva s sebou občas přináší neblahý osud neustálého dojení. V případě této série to však zůstalo pouze u třech dílů. Ale je možné, že vznikne další?