Humorem proti koronavirové pandemii: Spider-Man ve Star Wars a dalších ikonických filmech

Humorem proti koronavirové pandemii: Spider-Man ve Star Wars a dalších ikonických filmech
Spider-Man ve Star Wars | 20th Century Fox
Za tento trend je pravděpodobně zodpovědná scéna ve Spider-Manovi 3 (2007), ve které si Peter Parker užívá svou proměnu, kterou zapříčinil jeho Venomem posedlý oblek. V samotné scéně nonšalantně tančí, kouká po ženských a celkově se snaží vypadat tak frajersky, až to mnohým připadlo spíše směšné. Mnozí ale onu scénu začali považovat za vtipnou klasiku, v rámci čehož na ní začaly vznikat nejrůznější parodie.

Spider-Man ve Star Wars

Mnozí fandové se shodují na tom, že jedna z nejlepších scén celého filmu Rogue One (2016) byla část s Darthem Vaderem, který v efektní podívané naprosto zdecimuje rebelské jednotky. Jak by ale na jeho místě vypadal Peter Parker?

Spider-Man v Avengers: Infinity War

Jeden z oblíbených aspektů těchto spider-manovských parodií je i ten, že ho často tvůrci dělají přemrštěně mocného. Jinak tomu není ani v následujícím videu, ve kterém Peter namaže Thanose na chleba doslova jediným lusknutím.

Spider-Man ve třetím Thorovi

Svět Marvelu je pro tvůrce parodických videí o Spideym asi tím nejoblíbenějším místem, kde se mohou pořádně vyblbnout. Zůstaneme v něm i ve třetím videu, ve kterém tentokrát demonstruje svou nebývalou moc dvěma pošetilým bohům.