Výsledek prezidentských voleb v USA s sebou přinesl vlnu zajímavých filmových parodií, které se na sociálních sítích stávají hitem

Výsledek prezidentských voleb v USA s sebou přinesl vlnu zajímavých filmových parodií, které se na sociálních sítích stávají hitem
Joe Biden a Donald Trump ve filmové parodii | Walt Disney Studios
Pro účely politických parodií nejrůznější vtipálci využili samozřejmě i filmový svět. Máme pro vás připravená tři videa ze známých filmů, která se výsledku amerických voleb věnují. Které z nich se vám líbí nejvíce?

Avengers: Endgame

Letošní volba prezidenta byla pěkně napínavá podívaná. I když nakonec zvítězil Biden, Donald Trump byl jen o kousek za ním. Podobně napínavá bitva proběhla i v posledních Avengerech. Spojením těchto dvou světů tak vzniklo video, které se na sociálních sítích stává hitem.

Pád Třetí říše

Pokud trávíte hodně času na internetu, určitě jste už podobnou parodií s Hitlerem viděli. Samotná scéna je vcelku vážná, ale přesto se stala velice oblíbeným terčem všemožných parodií. Je proto jasné, že prezidentské volby něco takového nemohlo minout.

Harry Potter a Kámen mudrců

Velkým a pro některé i kontroverzním tématem letošních voleb bylo korespondenční hlasování. Právě to dost pravděpodobně zajistilo demokratickému kandidátovi vítězství. Scéna z Kamene mudrců je pro něco takového proto více než ideální.