Profilový obrázek

lenacermakova

Lenka Čermáková

Komentáře 39

Od nejnovějších
  1. Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    9
    Už od zveřejnění prvního traileru jsem se na tenhle snímek neuvěřitelně těšila. S rostoucím množstvím filmů o Kapitánovi, se filmy lepší a lepší. Je pravda, že sice obě strany mají své důvody a člověk se možná dokonce sžije s oběma stranami, ale já jako fanoušek a zastánce #teamIronMan jsem byla na jeho straně celý film. Ale líbilo se mi, že konečně Kapitán nebyl je slušňák nejvyššího levelu a trochu pozlobil.Možná mi to chvílemi přišlo jiná verze Avengers, jelikož se tam sešlo pár hrdinů , starých i nových. Za mě určitě výborný film :)
  2. Jak přežít single
    Jak přežít single (2016)
    6.5
    Bylo to příjemné. "Romanťáry aneb červená knihovna", kde všechno skončí tzv. happy-endem, těch je spousta. A přitom realita je kolikrát daleko jiná. V tomhle filmu nám dali ochutnat trochu těch sladkých řečiček, jak je všechno pěkný atd., ale na druhou stranu si myslím, že dokázali, sice vlastním způsobem, nějak osvětlit světu či diváku, jak může být vnímám člověk, který je single. Není to film, ze kterého si člověk sedne na zadek, ale beru to jako příjemnou "komedii" u které člověk může vypnout a nic neřešit.
  3. Spotlight
    Spotlight (2015)
    10
    Hodně dobrý. Tenhle film sem chtěla vidět hlavně ze dvou důvodů. První byl ten ze získal Oskara za nejlepší film a druhy kvůli tématu,které bylo kontroverzní. Musím uznat,žee to dostalo. A nejenom kvůli tomu,že byl příběh inspirován skutečnými událostmi. Herecké výkony skvělé
  4. Divočina
    Divočina (2014)
    7.5
    Výborná kniha i film. Stojí to za to. Příroda byla neskutečná. Bylo vidět ze hrdinka si toho dost prožila. Nedokážu si představit,že bych se jednoho dne takhle sebrala a od základů změnila svůj život. Na druhou stranu chápu co ji k tomu vedlo.Reese byla super
  5. Děda je lotr
    Děda je lotr (2016)
    7.5
    Srandy kopec. Tohle sem si řekla po shlédnutí traileru. Musím uznat,že sem z toho měla strach ale nakonec sem se dobře pobavila. Robert de Niro si dokáže ze sebe v pozehnanem věku dělat srandu a Zač Efron se dokáže skvěle přidat. Je to film pro domácí pohodu,člověk se u toho nasmeje a nemusí moc přemýšlet nad dějem.
  6. Ant-Man
    Ant-Man (2015)
    8.5
    Na akci a zážitky máme Kapitána a IronMana, ale na odreagování a vtípky máme Ant-Mana. Pobavila sem se, jedna z nejvtipnějších marvelovek, úplná pohoda i komiks v jednom. Palec nahoru
  7. Deadpool
    Deadpool (2016)
    10
    Výborný. Skvělý. Úžasný. Film na který sem čekala, který mě bavil. Samozřejmě nutné podívat se na pár filmů z řad komiksů, ale i známých akčňáků atd. Za mě TOP!
  8. Sicario: Nájemný vrah
    Sicario: Nájemný vrah (2015)
    7
    Očekávala jsem více nebo mě spíš nepřekvapilo, to co měl film ukázat. Že i ty dobří někdy musí přejít na druhou stranu zákona.
    • herecké obsazení
    • kamera
    • super děj, bylo to syrové
  9. Whiplash
    Whiplash (2014)
    8.5
    Druhá strana hudebníků a jejich neskutečně tvrdé práce, kde si někdo sáhne až na samotné dno. Mile mě to překvapilo, samotný děj byl prostě wau.
    • herecké obsazení
    • hudba
    • tvrdá realita
    • místy to moc neutíkalo, děj se trochu zasekl
  10. Spectre
    Spectre (2015)
    6
    Asi jsem po snímku Skyfall od toho čekala více. Přišlo mi to zbytečně dlouhý, bože dvě a půl hodiny, kdyby to zkrátili o 30-45 min, nic by se nestalo. Scéna s Monicou mi přišla docela zbytečná. Akční scény super, Daniel taky super. Jen padouch mi nepřišel moc jako padouch.
    • rozuzlení příběhů, které se staly předtím
    • Daniel Craig
    • prostředí (Mexico City, Rakousko)
  11. Divoká dvojka
    Divoká dvojka (2015)
    5.5
    Byla jsem zklamaná. Čekala jsem od toho více, více smíchu atd. Lákadlem pro mě byla
    • Sofie Vergara
    • průměrná komedie, stačí vidět jednou
  12. Věčně mladá
    Věčně mladá (2015)
    7.5
    Nepreferuji romantické filmy, ale tenhle film byl jiný. Příběh zajímavý, pěkný hlavní hrdina a jako bonus Harrison Ford. Příjemné překvapení
  13. Sedm
    Sedm (1995)
    9.5
    Tenhle film ani nepotřebuje komentář. Výborný příběh a ještě lepší Brad Pitt. Palec nahoru :)
  14. Rychle a zběsile 7
    Rychle a zběsile 7 (2015)
    9
    Co se týče efektů, super. Sice zde byly situace, kde si člověk řekne, tak ten hrdina měl rozhodně umřít. Rozloučení s Paulem bylo pěkné. Nemám moc co vytknout.
  15. Vybíjená
    Vybíjená (2015)
    4.5
    Film na odreagování a trochu na zamyšlení. Dějová linie ve třech obdobích moc dobrá nebyla a celkově jsem čekala, že se nejspíše více zasměji. Prostě tragikomedie.
  16. Stokerovi
    Stokerovi (2013)
    2.5
    Přesně ten typ filmu, kdy si říkám: "Proč?? Jaký má smysl tohle natáčet?" Čekala jsem nějakou fajnovku ve stylu Ti druzí a dostane se mi takovéhle pakoviny.. Opět mi zřejmě něco uniká, pže dobrých hodnocení tu pár je.. Film, kde je minimum dialogů, defakto nic se tam nestane a u kterého nejsem schopná vybrat jediný moment, který by se nedal vypustit, opravdu není pro mě..
  17. Super drbna
    Super drbna (2007)
    7
    Príma snídaňová oddychovka.. Rozhodně to není styl seriálu (filmu), který by mě normálně bavil, ale člověk zkoukne jeden, dva a už se to sa ním veze.. Občas se zasměju, občas nechápu, ale snad pokaždý si řeknu, že by mi tenhle životní styl vyhovoval.. :D Aneb peníze vládnou světu..
  18. Vedlejší účinky
    Vedlejší účinky (2013)
    9
    Perfektně propracovaný film + dobré herecké výkony.. Pro trochu náročnějšího diváka, který nerad vše naservírované v prvních 15 minutách.. :)
  19. Stážisti
    Stážisti (2013)
    4
    Nápad dobrej.. Být to trochu vtipnější a okleštit to minimálně o 75% těch motivačních keců, mohla z toho být fajn večerní oddychovka.. Koukatelný ano, ale jen jednou..
  20. Muž z oceli
    Muž z oceli (2013)
    3.5
    Jaj, to byla zas jednou nuda.. 1. polovina extra nudná a v té 2., když se to snažili dohnat a vyrovnat, to zas bylo zmatené a přeplácané.. Když mě nebaví ani totální demolice NYC, je někde chyba.. Možná u mě, to nevyvracím, ale vzhledem k mé lásce k "manům" jako je Bat, Iron nebo X, to možná tak úplně ve mě nebude.. :-D Trošku to zachranilo to, že Superman je celkem fešák, ale nijak zvlášť.. Další už ne, děkuji..
  21. Mami!
    Mami! (2014)
    3
    V tomhle filmu se u mě neustále střídali WTF momenty s náznaky, že by to zas tak hrozný být nemuselo.. Ovšem nevhodně dlouhá stopáž to už zabila úplně, posledních 30 minut jsem pořád koukala, kolik je, a když už to sakra skončí.. Nesympatická mamka s absolutně protivným hlasem, která dokáže přehrát snad úplně každou scénu mě doháněla k šílenství.. Nápad opravdu zajímavý, ale zpracování nepovedené.. Nepřidal tomu ani prvoplánový sountrack, který prostě chtěl těžit ze slavných songů.. Jednou a dost!..