Jak přežít single

63%
Jak přežít single

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale… je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Jak přežít single je taková nemastná neslaná romantická komedie, kterou nezachrání ani takové ztřeštěné torpédo Rebel Wilson. Od samotného námětu bych čekal něco zábavného,ale tady by jste povedený vtípek jen horko těžko hledali. Za pár dní si ani nevzpomenete o čem to vlastně bylo a to o něčem vypovídá.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Kdyby Wilson netlačila tolik na pilu (respektive kdyby tam třeba vůbec nebyla), byl bych asi dost spokojený. Takhle to nebylo úplně špatné, ale mnohem víc mě to zaujalo v té vážnější rovině, než v té komediální.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Komedie u které je nejlepší článek Rebel Wilson. Film je jako komedie dobrý a pobaví, a celkem obstává i v jiných katergoriích občas ale uklouzne a filmu to pěkně ubližuje.

Dodatečné informace

Původní název:
How to Be Single (více)
  • USA Jak přežít single
  • USA How to Be Single
Premiéra v ČR:
5. 5. 2016
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
38 mil. USD
Tržby:
112,34 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Jak přežít single je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch